
见面课:中外校园文化趣谈
1、When was Harvard University founded?
A:1639
B:1636
C:1836
D:1839
答案: 1636
2、The Motto of Massachusetts Institute of Technology is .
A:Mens et ManusMens et Manus
B:Veritas
C:Freedom of Thought
D:Self-discipline and Social Commitment
答案: Mens et ManusMens et Manus
3、Who was the designer of the badge of Peking University?
A:Lin Huiyin
B:Lu Xun
C:Liang Sicheng
D:Xu Zhimo
答案: Lu Xun
4、When was Tsinghua University founded?
A:1911
B:1913
C:1813
D:1811
答案: 1911
5、Which is a member of Ivy League among the following universities?
A:Harvard University
B:Massachusetts Institute of Technology
C:Peking University
D:Tsinghua University
答案: Harvard University
见面课:大学生如何锻炼自己的社交能力
1、which of the followings is not good for communication?
A:Hold a Smile while chatting
B:Cross your hands in front of your chest
C:Keep eye contacting
D:Try to listen more
答案: Cross your hands in front of your chest
2、Which of the followings are the symptoms of Social Anxiety?
A:Heart racing
B:Mind blanking
C:Feeling dizzy
D:Feeling sober
答案: Heart racing;
Mind blanking
3、Learning body language is a good advice to improve your communication.
A:对
B:错
答案: 对
4、Holing the belief “ people like me” will help you build your confidence in social activities.
A:对
B:错
答案: 对
5、Having a big smile while chatting is a good suggestion for improving your social skills.
A:对
B:错
答案: 错
见面课:趣谈中外高校学生未来发展与职业规划
1、From the video, what have you got to know about Australia?
A:Australia belongs to Oceania
B:Australia lies in the southeast of Asia
C:Australia lies entirely within the Southern Hemisphere, hence which is also called the Land Down Under
D:All of Above
答案: All of Above
2、Based on your common sense, how many states and territories are divided politically if you are asked to give an answer…
A:There are six states and two territories in Australia
B:There are four states and three territories in Australia
C:There are two states and five territories in Australia.
D:There are five states and three territories in Australia.
答案: There are six states and two territories in Australia
3、As far as you are concerned, Melbourne is one of the most popular tourist attraction cities in the world because……
A:Melbourne is the most liveable city in the world
B:Melbourne is famous for its food and culture
C:There are seven world-renowned public universities here such as The University of Melbourne, Monash University, RMIT University, La Trobe University, Deakin University, Victoria University and Swinburne University of Technology.
D:All of Above
答案: All of Above
4、Why choose RMIT?
A:By choosing RMIT, you’re choosing a global university recognised for leadership and innovation in technology, design and enterprise
B:At RMIT you’ll learn from experts in your field of study, while benefiting from our strong industry connections and a curriculum influenced by the latest industry trends
C:RMIT University is 230th highest ranked university in the world
D:Both A and B
答案: Both A and B
5、Why are people from all over the world getting started to learn Mandarin Chinese?
A:Because of its influential and rising status worldwide, there are a great many other language speakers trying their best to learn Chinese and its culture better
B:China is a country rich in history, culture, science and arts where traditions go back thousands of years
C:People from all over the world hold their claim that they prefer Chinese only to any other languages
D:Both A and B
答案: Both A and B
提示:
1.智慧树见面课答案均免费提供,章节测试答案需付费才能获取完整答案。
2.名称没有标注为见面课的答案均为章节测试答案。
3.您可以通过如下方式快速找到所需的章节测试答案:
方式一:
2点击一下顶部的萌面人标题,出现搜索框。
3 搜索您所选课程的第一章第一小节的第一道题目的部分连续字符。
举个例子
《大学体育》这门课程的第一章第一节第一道题目为:
1
体育对大学人才培养社会职能最核心的贡献是()。
A 促进智力发展
B 促进身体健康
C 促进适应能力
D 促进职业能力
则可以输入:体育对大学人才培养社会职能 并点击图示搜索框
搜索出课程后,点击阅读全文即可查看答案
提示:如果搜索出多个版本的答案,则可以与您所选课程的第一章第一小节的题目对比,选择题目一致的版本。
方式二:
提示:如果方式一搜索不到答案,则可以使用方式二
2 点击一下顶部的萌面人标题,出现搜索框。
3在搜索框中搜索您需要的课程名称(不要输入错别字),如军事理论,并点击搜索按钮。
如果搜索出多个版本的答案,则可以与您所选课程的第一章第一小节的题目对比,选择题目一致的版本。
4 选择好您需要的答案后,点击阅读全文即可查看答案
答案搜索技巧:
1搜索题目时,请输入连续的汉字或英文即可,尽量不要输入特殊符号。
2不要输入错别字,如将:走近大诗人 错误输成 走进大诗人。
3 搜索课程名称时如果搜索不到内容,则可以拆分字符搜索,如课程名称为:东北亚国际关系史 可以搜索:东北亚 或者 关系史
4 如果搜索出来的课程有多个版本,则可以与你所选课程第一章第一节题目进行比对。选择题目一致的版本。
5 如果搜索结果较多,可以点击图示翻页。
萌面人优惠券
可一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,帮您购物省省省
无门槛优惠券介绍
以淘宝/天猫优惠券为例
原价79的商品,领取优惠券后只需要49元,领券可省30元

无门槛优惠券VS普通优惠券
普通的优惠券有使用门槛,如需购物满99元才可使用5元优惠券

无门槛优惠券领取后可直接使用,无使用门槛

优惠券领取教程
以淘宝/天猫优惠券为例
2.点击顶部搜索框,搜索你需要的商品优惠券

3.商品优惠券支持筛选功能,默认按照人气排名
点击销量,可以查看热销商品
点击价格,可以按照价格从低到高或者从高到低排序
点击优惠券,可以选择只查看有优惠券的商品
默认显示淘宝/天猫商品,可以点击京东或者拼多多,切换至京东,拼多多商品页

除了直接搜索商品名称外,你还可以直接复制粘贴淘宝/天猫/京东/拼多多商品标题
长按复制淘宝商品标题

将商品标题粘贴到搜索框搜索

京东,拼多多商品优惠券查找时,直接点击图标切换到对应界面再粘贴商品标题即可

4.选择喜欢的商品后,可通过两种方式领取优惠券
方式1:口令购买
点击口令购买-一键复制

打开手机淘宝/天猫,稍等一会儿,点击查看详情

点击立即领券,领取优惠券

方式2:点击领券购买
直接点击领券购买,将唤醒淘宝/天猫app

点击立即领券,领取优惠券

5.后续直接在淘宝/天猫下单即可,领取优惠券再下单可省20元
直接购买与领取无门槛优惠券后对比
直接购买加上店铺的10元满减也需要29.9

领取无门槛优惠券后下单直接减20,只需19.9

APP下载
APP功能说明
1.可查看各种网课答案
点击萌面人官网,可查看知到智慧树,超星尔雅学习通,学堂在线等网课答案

点击中国大学慕课答案,可查看mooc慕课答案

2.可一键领取淘宝/天猫/京东/拼多多无门槛优惠券
如图所示,点击对应图标即可领取淘宝/天猫/京东/拼多多无门槛优惠券

更多信息:如何找到本平台?
方法一:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人 网站!

方法二:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人资料铺 网站!

方法二:
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页





