
第一章 单元测试
1、 问题:Which of the following does NOT belong to the general purposes for giving a speech? ( )
选项:
A:To inform
B:To persuade
C:To show off
D:To entertain
答案: 【
To show off
】
2、 问题:Which of the following are major differences between conversation and public speaking? ( )
选项:
A:Public speaking is more highly structured
B:Public speaking required instant feedback
C:Public speaking required more formal language
D:Public speaking required s different method of delivery
答案: 【
Public speaking is more highly structured
Public speaking required more formal language
Public speaking required s different method of delivery
】
3、 问题:The way how you talk about physics to primary school students is the same as that to scientists.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【
错
】
4、 问题:Sociologist Andrew Zekeri believes that oral communication is what college graduates fear most in business world.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【
错
】
5、 问题:What are the 3 benefits of taking a public speaking course? ( )
选项:
A:Gaining popularity among colleagues
B:Developing critical thinking skills
C:Fine-tuning verbal and nonverbal skills
D:Overcoming fear of public speaking
答案: 【
Developing critical thinking skills
Fine-tuning verbal and nonverbal skills
Overcoming fear of public speaking
】
第二章 单元测试
1、 问题:If your purpose of an informative speech is to explain the history of the subject matter, you should use topical order. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【
错
】
2、 问题:What one should remember when he/she is making a commencement speech? ( )
选项:
A:put the audience first
B:be humble
C:share something that is personal
D:share something helpful to the graduates
答案: 【
put the audience first
be humble
share something that is personal
share something helpful to the graduates
】
3、 问题:Which type of informative speech focuses on something abstract? ( )
选项:
A:Speeches about Objects
B:Speeches about Processes
C:Speeches about Events
D:Speeches about Concepts
答案: 【
Speeches about Concepts
】
下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!
完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,无期末答案。购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。
如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试
期末考试可以联系客服付费代做,如有需要,请点击下方红字。
为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多知到智慧树,超星尔雅学习通答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://www.mengmianren.com


注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://www.mengmianren.com/
我们的公众号
点关注,不迷路,打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情