
第一章 单元测试
1、:
括号中哪些名词的复数属于不规则变化?
A:child
B:sheep
C:foot
D:mouse
E:man
答案: child;
sheep;
foot;
mouse;
man
2、:
It isimportanttofind a guidebook when traveling to a strange place.
A:对
B:错
答案: 对
3、:
Let’s havea look at thisnewproduct.
A:错
B:对
答案: 对
4、:
We will listen to anyone__________makes suggestions.
A:whom
B:who’s
C:who
D:whose
答案: who
5、:
__________her suggestionthatweshould goto Beijing by train.
A:That is
B:Sheis
C:Heis
D:It is
答案: It is
第二章 单元测试
1、:
人称代词分为主格和宾格,请选出宾格代词。
A:me
B:her
C:them
D:it
E:him
答案: me;
her;
them;
it;
him
2、:
代词可以分为?
A:不定代词
B:指示代词
C:疑问代词
D:关系代词
E:连接代词
F:人称代词
答案: 不定代词;
指示代词;
疑问代词;
关系代词;
连接代词;
人称代词
3、:
Everything went exactly as plan.
A:错
B:对
答案: 错
4、:
__________has gone through much hardship in_________lifetime.
A:Her;her
B:She; she
C:Her; she
D:She;her
答案: She;her
5、:
He came to realize that health was more important than__________else.
A:something
B:nothing
C:anything
D:everything
答案: anything
注:此答案尚未制作完成,如需购买,可点击下方红字提交表单联系客服更新