
第一章 单元测试
1、:
SanLv Temple wharf is the origin of ancient “Maritime Silk Road” porcelain trade. ( )
A:对
B:错
答案: 对
2、:
The porcelains were often stored at the top level of the ships. ( )
A:错
B:对
答案: 错
3、:
Chinese porcelain products have been exported to __________. ( )
A:East Asia
B:West Asia
C:Europe
D:East Africa
答案: East Asia;
West Asia;
Europe;
East Africa
4、:
European forms such as ____________ were unknown in China. ( )
A:ewers
B:tazze
C:mugs
D:candlesticks
答案: ewers;
tazze;
mugs;
candlesticks
5、:
Following the nation’s newly found independence in ________, officially entered into trade with China. ( )
A:1786
B:1784
C:1785
D:1787
答案: 1784
第二章 单元测试
1、:
Only in visible trade, the goods sold have their own qualities. ( )
A:对
B:错
答案: 错
2、:
Th quality of a certain kind of goods determines its market and price. ( )
A:对
B:错
答案: 错
3、:
The quality of the goods is among the main terms upon which a sales contract is based and constructed. ( )
A:对
B:错
答案: 错
4、:
Commodity provides the material basis for international trade. ( )
A:错
B:对
答案: 错
5、:
A certain kind of goods possesses only natural attributes. ( )
A:错
B:对
答案: 错
注:此答案尚未制作完成,如需购买,可点击下方红字提交表单联系客服更新