大学英语(二)(海南经贸职业技术学院) 知到智慧树答案2026年版

第一章 单元测试

1、:
The( )started to serve drinks shortly after the plane took off.
选项:
A:comb
B:attend
C:jam
D:attendants
答案: 【attendants】

2、:
When mother saw my face, she knew( )that something was wrong.
选项:
A:immediate
B:certain
C:immediately
D:possible
答案: 【immediately】

3、:
These two Chinese words look quite( ),but they are different in meaning.
选项:
A:traffic
B:similar
C:similarly
D:likely
答案: 【similar】

4、:
Bill had( )the money in the house, and now he couldn’t remember where he put it.
选项:
A:hide
B:hidden
C:hit
D:tapped
答案: 【hidden】

5、:
Asia is the largest( )in the word both in terms of area and population.
选项:
A:country
B:continue
C:place
D:continent
答案: 【continent】

6、:
Cultural differences between different countries can sometimes lead to( ).
选项:
A:understand
B:misunderstand
C:announce
D:misunderstandings
答案: 【misunderstandings】

7、:
John got very drunk at the party, and his wife felt really( )about it.
选项:
A:embarrassed
B:embarrassment
C:embarrass
D:embarrassing
答案: 【embarrassed】

8、:
Because of the bad weather, most( )have been cancelled today.
选项:
A:flights
B:ocean
C:flight
D:airlines
答案: 【flights】

9、:
More than ten percent of road accidents are( )by drivers falling asleep while driving.
选项:
A:causing
B:cause
C:resulted
D:caused
答案: 【caused】

10、:
The pilot( )that the plane would be landing in 20 minutes.
选项:
A:announced
B:bomb
C:gasped
D:airport
答案: 【announced】

第二章 单元测试

1、:
Everybody is born with curiosity. It is an innate desire to know.( )
选项:
A:天性的
B:内在的
C:固有的
答案: 【天性的】

2、:
Most smart phones are______ to count the steps we take every day.( )
选项:
A:programming
B:programmed
C:program
答案: 【programmed】

3、:
You may not believe, but elephants are extremely_______ animals just like dogs.( )
选项:
A:intelligented
B:intelligent
C:intelligence
答案: 【intelligent】

4、:
Will a young person under 18 years old be punished by law for ____________ a crime?( )
选项:
A:committed
B:commit
C:committing
答案: 【committing】

5、:
The deer ran very fast and____________ just in time to escape from the lion running after it.( )
选项:
A:swerve
B:swerving
C:swerved
答案: 【swerved】

6、:
She _______ from her brother in character.( )
选项:
A:differs
B:is differing
C:differ
答案: 【differs】

7、:
Thank you for inviting us to dinner.( )
选项:
A:谢谢邀请我们共进午餐
B:谢谢您邀请我们共进晚餐
答案: 【谢谢您邀请我们共进晚餐】

8、:
The favor of a reply is requested.( )
选项:
A:不用复函
B:请赐复函
答案: 【请赐复函】

9、:
Unfortunately, I have been scheduled to see Prof. Smith on the same day.( )
选项:
A:遗憾的是我在那一天已安排去看望史密斯教授
B:抱歉的是那一天我要去看望史密斯教授
答案: 【遗憾的是我在那一天已安排去看望史密斯教授】

10、:
I sincerely appreciate your inviting me to your party.( )
选项:
A:衷心感谢您邀请我参加你们的聚会
B:不用感谢邀请我参加你们的聚会
答案: 【衷心感谢您邀请我参加你们的聚会】

* 本部分为付费内容,您已获得阅读权限

第三章 单元测试

1、:
When you need to express regretting for a mistake or fault, you should ( )。
选项:
A:make an apology
B:send a gift
C:keep silent
D:run away from the trouble
答案: 【make an apology】

2、:
It’s decent behavior to respond to an apology by saying( )。
选项:
A:Please don’t worry.
B:No problem.
C:That’s all right.
D:Your behavior is unforgivable.
答案: 【Please don’t worry.;
No problem.;
That’s all right.】

3、:
A real good friend will never_____ when his friend is in need.( )
选项:
A:misunderstanding
B:have a quarrel
C:turn left
D:turn his back on the other one
答案: 【turn his back on the other one】

4、:
There is no clue for the _____ of the thief.( )
选项:
A:experience
B:identity
C:dignity
D:charge
答案: 【identity】

5、:
Difficult books are sometimes _____ for use in schools.( )
选项:
A:adapted
B:translated
C:written
D:copied
答案: 【adapted】

6、:
My dignity was in a state not to( ).
选项:
A:describing
B:be described
C:describes
D:describe
答案: 【be described】

7、:
She does talk a lot, ( )?
选项:
A:have heard
B:doesn’t she?
C:isn’t she?
D:is she?
答案: 【doesn’t she?】

8、:
“He must( ) your name well enough.
选项:
A:have heard
B:has heard
C:heard
D:hearing
答案: 【have heard】

9、:
I didn’t say hello( )I didn’t see you.
选项:
A:Because
B:if
C:And
D:to
答案: 【Because】

10、:
I can’t believe him to( )such a thing.
选项:
A:saying
B:have said
C:said
D:had said
答案: 【have said】


下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!


完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,无期末答案。购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。


如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试

不知道怎么购买?点击这里查看购买教程!

期末考试可以联系客服付费代做,如有需要,请点击下方红字。

点击这里,联系客服期末代做!


萌面人优惠券

 

一键领取淘宝,天猫,拼多多无门槛优惠券,购物省省省!

tips1.无门槛优惠券介绍:

普通优惠券,使用需要满足对应的门槛,如满99元减5元

无门槛优惠券,领券直接减30元,无任何使用门槛。

tips2.购物安全

本平台只收集分享优惠券信息,购买商品仍然在各大电商平台。同时享受对应的售后保障,不满意随时可以退换货!

如需了解详情请点击下方红字:

点击这里,查看萌面人优惠券详细介绍!


萌面人优惠券APP下载

支持安卓,苹果,PC电脑等设备,可查看各种大学网课答案,可一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券

详情请点击下方红字:

点击这里,查看app详情


更多信息:如何找到本平台?

方法一:

点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人 网站!

点击这里,进入萌面人网站!

方法二:

点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人资料铺 网站!

点击这里,进入萌面人资料铺网站!

方法二:

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


 

 


点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案