
第一章 单元测试
1、 Most students in the United States take the SAT Reasoning Test or the _____ test during their final year of high school. ( )
A:CET
B:GPA
C:ACT
D:BEC
答案:
ACT
2、 University students pursuing a bachelor’s degree are called ______. ( )
A:undergraduates
B:graduate students
C:postgraduate students
D:aftergraduate students
答案:
undergraduates
3、 “You’ve already got one,” Baochai chuckled, “Much Ado about Nothing is just the name for you.”宝钗笑道:“你的绰号早有了,’无事忙’三个字恰当得很。” What rhetorical device is it in the sentence? ( )
A:metaphor
B:oxymoron
C:parallelism
D:repetition
答案:
oxymoron
4、 “Because snow is beautiful in the moonlight. ”This is a complete sentence.( )
A:对
B:错
答案:
错
5、 In the United States, each university sets a minimum SAT or ACT score that a student must achieve in order to gain admission. ( )
A:对
B:错
答案:
对
第二章 单元测试
1、 “For children in areas that get snow. ”is a complete sentence.( )
A:对
B:错
答案:
错
2、 “There are stages of snow days. ”is a complete sentence.( )
A:对
B:错
答案:
对
3、 “The first day is always fun, exciting, and filled with possibilities. ”is a complete sentence.( )
A:对
B:错
答案:
对
4、 “Making snowmen drinking hot chocolate, and watching movies. ”is a complete sentence.( )
A:对
B:错
答案:
错
5、 “However, if more snow days occur.” is a complete sentence.( )
A:对
B:错
答案:
错
第三章 单元测试
1、
The so-called golden-collar workers are essentially ____ brain-workers with high income.( )
A:nothing but
B:anything but
C:all but
D:everything but
答案:
nothing but
2、 The danger of motorcycling also helps ____ many people’s low opinion of the sport.( )
A:account on
B:account of
C:account for
D:account with
答案:
account for
3、 Most hotel business suites ____ their customers high-speed Internet access to enhance competitiveness.( )
A:get
B:find
C:have
D:give
答案:
give
4、 ____ business on the Internet can be a lucrative way to attract customers, expand market and increase sales.( )
A:setting down
B:setting up
C:setting off
D:setting out
答案:
setting up
5、 The Smiths regarded their daughter’s ____ to drugs as a family disgrace.( )
A:addition
B:addict
C:addictive
D:addiction
答案:
addiction
第四章 单元测试
1、 When was Nelson Mandela received Nobel Peace Price? ( )
A:in 1964
B:in 1962
C:in 1990
D:in 1993
答案:
in 1993
2、 Which statement is wrong about 2011 Tucson shooting? ( )
A:In the 2011 Tucson shooting Jared Lee Loughner was assassinated.
B:In the 2011 Tucson shooting Daniel Hernandez and Dory Stoddard behaved bravely to protect others.
C:Gabrielle Giffords was assassinated in the 2011 Tucson shooting.
D:Thirteen people were injured and six others were killed in the 2011 Tucson shooting.
答案:
In the 2011 Tucson shooting Jared Lee Loughner was assassinated.
3、 Which statement is wrong according to the structure of Text A? ( )
A:The author uses two examples of Danniel Hernandez and Dory Stoddard to prove ordinary people can be heroes.
B:In the first 4 paragraphs the author applies a Question-Example-Conclusion Pattern to explain his idea.
C:To illustrate that first responders are heroes too, the author also uses a Question-Example-Conclusion Pattern to clarify his idea.
D:The Question-Example-Conclusion Pattern can only be used in a set of paragraphs, which cannot be used in one paragraph.
答案:
The Question-Example-Conclusion Pattern can only be used in a set of paragraphs, which cannot be used in one paragraph.
4、 What’s the function of using the example of Nelson Mandela? ( )
A:To show how great heroes are.
B:To compare and show the difference of the notion of hero in the past and today.
C:To set a great example of heroes.
D:To call on ordinary people to behave greatly like Nelson Mandela.
答案:
To compare and show the difference of the notion of hero in the past and today.
5、
Which one is not correct according to Text A? ( )
A:The comparison of the notion of hero in the Past and today is to show people’s view on heroes has changed .
B:Sergeant Ryan Russell is also an example of civilian heroes.
C:the author calls on ordinary people to act heroically when they are needed.
D:the author uses a Question-Example-Conclusion Pattern without a conclusion being directly stated.
答案:
the author uses a Question-Example-Conclusion Pattern without a conclusion being directly stated.
下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!
完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,无期末答案。购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。
如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试
期末考试可以联系客服付费代做,如有需要,请点击下方红字。
萌面人优惠券
一键领取淘宝,天猫,拼多多无门槛优惠券,购物省省省!
tips1.无门槛优惠券介绍:
普通优惠券,使用需要满足对应的门槛,如满99元减5元

无门槛优惠券,领券直接减30元,无任何使用门槛。

tips2.购物安全
本平台只收集分享优惠券信息,购买商品仍然在各大电商平台。同时享受对应的售后保障,不满意随时可以退换货!
如需了解详情请点击下方红字:
萌面人优惠券APP下载
支持安卓,苹果,PC电脑等设备,可查看各种大学网课答案,可一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券
详情请点击下方红字:
更多信息:如何找到本平台?
方法一:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人 网站!

方法二:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人资料铺 网站!

方法二:
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页