
第一章 单元测试
1、 Taking part in extra-curricular activities __ beneficial to students’ overall development. ( )
A:is
B:are
C:be
D:can
答案:
is
2、 Any government should take measures to prevent and control the pandemic; ____, they will pay a heavy price. ( )
A:however
B:otherwise
C:but
D:while
答案:
otherwise
3、 According to structure, which type does the following sentence belong to?
The man whose smartphone was stolen looked upset. ( )
A:simple sentence
B:compound sentence
C:complex sentence
D:compound-complex sentence
答案:
complex sentence
4、 The old man returning home after eight years’ absence to find that the neighbors he had known were no longer there.( )
A:对
B:错
答案:
错
5、 Find a decent job is hard for some college graduates. ( )
A:对
B:错
答案:
错
第二章 单元测试
1、 Only experiences of famous people can be used as examples.( )
A:对
B:错
答案:
错
2、 Topic sentence is often put in the beginning of the paragraph to tell readers what the paragraph is about. ( )
A:对
B:错
答案:
对
3、 Which of the following phrases cannot be used to show effect? ( )
A:as a result
B:consequently
C:give rise to
D:result from
答案:
result from
4、 Which developing method is used in the following paragraph?
There are three kinds of book owners. The first has all the standard sets and best-sellers—unread, untouched. (This deluded individual owns wood pulp and ink, not books.) The second has a great many books—a few of them read through, most of them dipped into, but all of them as clean and shiny as the day they were bought. (This person would probably like to make books his own, but is restrained by a false respect for their physical appearance.) The third has a few books or many—every one of them dog-eared and dilapidated, shaken and loosened by continual use, marked and scribbled in from front to back. (This man owns books.) ( )
A:exemplification
B:classification
C:cause and effect
D:problem and solution
答案:
classification
5、 Find the topic sentence of the following paragraph. ( )
A:The Irish countryside is very beautiful.
B:There is a popular Irish song which says that there are 100 different shades of green in the Irish landscape, and this is no exaggeration.
C:Thanks to general rainfall, much of the countryside is covered in rich green vegetation, which is why Ireland is also known as the Emerald Isle.
D:It also has a varied landscape with dramatic mountains, rocky coastlines and rolling hills.
E:Thus, Ireland is one of the most appealing places for the tourists.
答案:
The Irish countryside is very beautiful.
第三章 单元测试
1、 The form of Chinese letters is the same as that of the English letters.( )
A:对
B:错
答案:
错
2、 In the letters of application or complaint, we can use “To whom it may concern” as salutation.( )
A:对
B:错
答案:
对
3、 The writers should be critical and use dominating tone in a letter of suggestion.( )
A:对
B:错
答案:
错
4、 You should open the letter by introducing yourself or expressing your interest and end the letter by expressing appreciation in a letter of application.( )
A:对
B:错
答案:
对
5、 The purpose of notices is to announce a certain piece of information to a group of people.( )
A:对
B:错
答案:
对
第四章 单元测试
1、 Which of the following expressions is not used to express opinion? ( )
A:as far as I’m concerned
B:from my point of view
C:as for me
D:all in all
答案:
all in all
2、 __ can serve as evidences in an argumentative essay. ( )
A:Anecdotes and gossips
B:Data and fairy tales
C:Anecdotes of famous people and news reports
D:Personal experiences and rumors
答案:
Anecdotes of famous people and news reports
3、 Fact 1: Many young men use e-cash to pay.
Fact 2: Even the middle-aged and the old know how to scan the QR code to pay.
Conclusion: E-cash is universal in these days.
The reasoning above is the process of __. ( )
A:induction
B:deduction
C:fallacy
D:comparison
答案:
induction
4、 In a rebuttal structure in an argumentation, it’s better to __. ( )
A:make your thesis statement ambiguous
B:admit part of the opposite view at the beginning and then point out mistakes or potential flaws in the opposite view.
C:use evidences to support your opinion.
D:admit the rationality of the opposite view and then establish your own thesis statement.
答案:
admit part of the opposite view at the beginning and then point out mistakes or potential flaws in the opposite view.
5、 When writing an argumentation, one should make the topic sentence __. ( )
A:complex enough to convey accurate information
B:appear at the end of each body paragraph as a conclusion
C:full of personal emotion to show the author’s attitude
D:clear, concise and impressive
答案:
clear, concise and impressive
下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!
完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,无期末答案。购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。
如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试
期末考试可以联系客服付费代做,如有需要,请点击下方红字。
萌面人优惠券
一键领取淘宝,天猫,拼多多无门槛优惠券,购物省省省!
tips1.无门槛优惠券介绍:
普通优惠券,使用需要满足对应的门槛,如满99元减5元

无门槛优惠券,领券直接减30元,无任何使用门槛。

tips2.购物安全
本平台只收集分享优惠券信息,购买商品仍然在各大电商平台。同时享受对应的售后保障,不满意随时可以退换货!
如需了解详情请点击下方红字:
萌面人优惠券APP下载
支持安卓,苹果,PC电脑等设备,可查看各种大学网课答案,可一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券
详情请点击下方红字:
更多信息:如何找到本平台?
方法一:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人 网站!

方法二:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人资料铺 网站!

方法二:
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页