大学进阶英语1 知到智慧树答案2026年版

第一章 单元测试

1、 The questions were so _ that he easily passed the test. ( )

A:creative
B:elementary
C:motivated
D:challenging
答案:
elementary

2、 When we are young, we take risks and may fail. However, we should keep __ our dreams and never give up. ( )

A:predicting
B:challenging
C:indicating
D:chasing
答案:
chasing

3、 We waited for Phil for two hours, but he didn’t __. We had to cancel the appointment. ( )

A:show up
B:show off
C:show out
D:show in
答案:
show up

4、 I’m a tech fan and ____ Apple products for their cool designs. ( )

A:big in
B:really big
C:big on
D:big at
答案:
big on

5、 I made up my mind to study computer science and became ____. ( )

A:hooked
B:interested
C:active
D:experienced
答案:
hooked

6、 My father taught me to play ____ on the flute when I was ten. ( )

A:pop music
B:folk music
C:country music
D:jazz
答案:
folk music

7、 My roommate got up too____ yesterday morning to catch the early bus. ( )

A:lately
B:late
C:latest
D:latter
答案:
late

8、 I think _____necessary to learn a foreign language well in order to have a successful cross- cultural communication. ( )

A:its
B:that
C:it
D:that is
答案:
it

9、 Marry will never forget the day ______ she first met her husband. ( )

A:that
B:where
C:in which
D:when
答案:
when

10、 ______are there in the fridge? ( )

A:How many food
B:How much bread
C:How many breads
D:How many vegetables
答案:
How many vegetables

第二章 单元测试

1、 Making mistakes is _ as one grows up. What is important is to learn from them. ( )

A:embarrassed
B:fearful
C:inevitable
D:anxious
答案:
inevitable

2、 Setting goals can help to strengthen your motivation and __ of your life. ( )

A:take in charge
B:take charge
C:take on charge
D:get charge
答案:
take charge

3、 We won’t go out in the thunderstorm now because we are _ the danger. ( )

A:aware of
B:aware
C:aware from
D:aware on
答案:
aware of

4、 No matter how big the campus is, I’m sure I can ____ around in a few days ( )

A:find myself
B:find my way
C:find her
D:find him
答案:
find my way

5、 I’m really feeling ___. I wish I had never said such stupid things in the presence of my friend. ( )

A:embarrassing
B:being embarassing
C:embarassed
D:being embarassed
答案:
embarassed

6、 I never ___ the little restaurant again! Their food made me sick. ( )

A:set foot on
B:set foot in
C:set foot at
D:set foot into
答案:
set foot in

7、 He found the street much ______ than he had imagined. ( )

A:crowd
B:crowding
C:crowded
D:crowdedly
答案:
crowded

8、 The professor with two of his students____ walking into the lecture hall at this moment. ( )

A:are
B:was
C:is
D:were
答案:
is

9、 My parents keep telling me that the future ______to the well-educated. ( )

A:belonging
B:belongs
C:is belonging
D:is belonged
答案:
belongs

10、 My mother sat on the sofa, ______ an interesting TV program. ( )

A:read
B:reading
C:to read
D:having read
答案:
reading

第三章 单元测试

1、 All TV entertainment shows have been _ because this is a special day for the state memorial service in Nanjing. ( )

A:delivered
B:cancelled
C:awarded
D:provided
答案:
cancelled

2、 Anyone who wants to complain about unfair treatment must __ a written report to the committee. ( )

A:claim
B:exclaim
C:cancel
D:submit
答案:
submit

3、 The professor has just _ a new book on war and world politics. ( )

A:come out with
B:come up with
C:find out
D:take over
答案:
come out with

4、 Save some topics like income, love life and politics for ___ conversation. ( )

A:common
B:private
C:local
D:general
答案:
private

5、 Today’s assignment is to go to the library and ____ more about what happened to Jews during World War II ( )

A:find
B:discover
C:check out
D:find out
答案:
find out

6、 The word “Nazi” is ____ to come from the first letters of German words for Hitler’s National Socialsit German Workers’ Party, but it may not be true. ( )

A:claimed
B:told
C:found
D:been claimed
答案:
claimed

7、 Over time Steven Spielberg gained fame as a Hollywood director and ____ in the film industry. ( )

A:made big
B:made it big
C:gained it
D:made it bigger
答案:
made it big

8、 The climate here ___, which is very suitable for the growth of this plant. ( )

A:wet and cold
B:is wet and cold
C:not wet and cold
D:were wet and cold
答案:
is wet and cold

9、 -Oh, dear. I forgot the air tickets.
-You ______ something. ( )

A:have left
B:are always leaving
C:are leaving
D:always left
答案:
are always leaving


下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!


完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,无期末答案。购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。


如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试

不知道怎么购买?点击这里查看购买教程!

期末考试可以联系客服付费代做,如有需要,请点击下方红字。

点击这里,联系客服期末代做!


萌面人优惠券

 

一键领取淘宝,天猫,拼多多无门槛优惠券,购物省省省!

tips1.无门槛优惠券介绍:

普通优惠券,使用需要满足对应的门槛,如满99元减5元

无门槛优惠券,领券直接减30元,无任何使用门槛。

tips2.购物安全

本平台只收集分享优惠券信息,购买商品仍然在各大电商平台。同时享受对应的售后保障,不满意随时可以退换货!

如需了解详情请点击下方红字:

点击这里,查看萌面人优惠券详细介绍!


萌面人优惠券APP下载

支持安卓,苹果,PC电脑等设备,可查看各种大学网课答案,可一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券

详情请点击下方红字:

点击这里,查看app详情


更多信息:如何找到本平台?

方法一:

点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人 网站!

点击这里,进入萌面人网站!

方法二:

点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人资料铺 网站!

点击这里,进入萌面人资料铺网站!

方法二:

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


 

 

 


点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案