
第一章 单元测试
1、 Which formula describe the Capital Asset Pricing Model?( )
A:
B:
C:
答案: 
2、 Which of the following descriptions are the assumption for Capital Asset Pricing Model?( )
A:Investors care only about expected return and standard deviation of return.
B:The
‘s of different investments are independent.
C:Investors focus on returns over one period.
D:All investors can borrow or lend at the same risk-free rate.
E:Tax does not influence investment decisions.
F:All investors make the same estimates of
.
答案: Investors care only about expected return and standard deviation of return.
The
‘s of different investments are independent.
Investors focus on returns over one period.
All investors can borrow or lend at the same risk-free rate.
Tax does not influence investment decisions.
All investors make the same estimates of
.
3、 The return from the market last year was 10% and the risk-free rate was 5%. A hedge fund manager with a beta of 0.6 has an alpha of 4%. What return did the hedge fund manager earn?( )
A:0.15
B:0.12
C:0.10
答案: 0.12
4、 Suppose the S&P 500 Index has an expected annual return of 7.2% and volatility of 8.2%. Suppose Andromeda Fund has an expected annual return of 6.8% and volatility of 7.0% and is benchmarked against the S&P 500 Index. According to the CAPM, if the risk-free rate is 2.2% per year, what is the beta of the Andromeda Fund?( )
A:0.20
B:0.90
C:0.92
D:1.23
答案: 0.92
5、 If a bond issued by a company have a rating of AAA, the company generally can not be referred to as having a rating of AA.( )
A:对
B:错
答案: 对
第二章 单元测试
1、 Which of the following table reflects the change of structure of banking in the United States between 1984 and 2017?( )
A:
B:
C:
答案:
2、 __ measures the return to stockholders on their investment in the bank. It is the product of net profit margin, asset utilization and the equity multiplier.( )
A:ROA
B:ROE
C:Net profit margin
答案: ROE
3、 Loan losses on the income statement of DLC Bank is associated with operational risk.( )
A:对
B:错
答案: 错
4、 Net interest income on the income statement of DLC Bank is associated with market risk.( )
A:对
B:错
答案: 对
5、 Non-interest expense on the income statement of DLC Bank is associated with credit risk.( )
A:对
B:错
答案: 错
第三章 单元测试
1、 Select one or more correct statements about the performance of hedge fund:

( )
A:The Barclays Hedge Fund Index shows that hedge funds outperformed the market in 2008, but not between 2009 and 2016
B:Many hedge fund strategies have low betas and therefore cannot be expected to outperform the market when it is doing well
C:The statistics may bias average hedge fund performance upward because only hedge funds that choose to report their returns are included in the statistics and these tend to be the hedge funds that are doing well
答案: The Barclays Hedge Fund Index shows that hedge funds outperformed the market in 2008, but not between 2009 and 2016
Many hedge fund strategies have low betas and therefore cannot be expected to outperform the market when it is doing well
The statistics may bias average hedge fund performance upward because only hedge funds that choose to report their returns are included in the statistics and these tend to be the hedge funds that are doing well
2、 A fund of funds divides its money between five hedge funds that earn –5%, 1%, 10%, 15%, and 20% before fees in a particular year. The fund of funds charges 1 plus 10% and the hedge funds charge 2 plus 20%. The hedge funds’ incentive fees are calculated on the return after management fees. The fund of funds incentive fee is calculated on the net (after management fees and incentive fees) average return of the hedge funds in which it invests and after its own management fee has been subtracted. What is the overall return on the investments?( )
A:8.2%
B:10.2%
C:5.4%
答案: 8.2%
3、 Long/short funds tend to invest primarily in publicly traded equity and their derivatives, and tend to be short biased.( )
A:对
B:错
答案: 错
4、 Global macro strategy involves both directional analysis, which seeks to predict the rise or decline of a country’s economy, as well as relative analysis, evaluating economic trends relative to each other.( )
A:对
B:错
答案: 对
5、 Global macro funds are not confined to any specific investment vehicle or asset class, and can include investment in equity, debt, commodities, futures, currencies, real estate and other assets in various countries.( )
A:对
B:错
答案: 对
第四章 单元测试
1、 When a trader enters into a short forward contract when the forward price is $50, the trader is obligated to buy the asset for $50. (The trader does not have a choice).( )
A:对
B:错
答案: 错
2、 An investor enters into a short forward contract to sell 100,000 British pounds for U.S. dollars at an exchange rate of 1.3000 U.S. dollars per pound. How much does the investor gain or lose if the exchange rate at the end of the contract is 1.3900?( )
A:-$1,000
B:-$9,000
C:$9,000
答案: -$9,000
3、 A French bank enters into a 6-month forward contract with an importer to sell GBP 60 million in 6 months at a rate of EUR 1.15 per GBP 1. If in 6 months the exchange rate is EUR 1.13 per GBP 1, what is the payoff for the bank from the forward contract?( )
A:EUR -2,000,000
B:EUR -1,200,000
C:EUR 1,200,000
答案: EUR 1,200,000
4、 When a trader intends to short selling, his broker would borrow the securities from another client and sell them in the market in the usual way.( )
A:对
B:错
答案: 对
5、 When a trader shorts selling a stock, he must pay dividend and other benefits the owner of the securities receives.( )
A:对
B:错
答案: 对
下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!
完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,无期末答案。购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。
如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试
期末考试可以联系客服付费代做,如有需要,请点击下方红字。
萌面人优惠券
一键领取淘宝,天猫,拼多多无门槛优惠券,购物省省省!
tips1.无门槛优惠券介绍:
普通优惠券,使用需要满足对应的门槛,如满99元减5元

无门槛优惠券,领券直接减30元,无任何使用门槛。

tips2.购物安全
本平台只收集分享优惠券信息,购买商品仍然在各大电商平台。同时享受对应的售后保障,不满意随时可以退换货!
如需了解详情请点击下方红字:
萌面人优惠券APP下载
支持安卓,苹果,PC电脑等设备,可查看各种大学网课答案,可一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券
详情请点击下方红字:
更多信息:如何找到本平台?
方法一:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人 网站!

方法二:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人资料铺 网站!

方法二:
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页