综合英语(一)(海南师范大学)知到智慧树答案2026年版WYC

第一章 单元测试

1、 What could be the main idea of a text including verbs such as “gets the girl”, “go full-out to court”, “may catch a lady’s eyes”, “may also warn other males”, “Back off! She is mine” and “will mate”? ( )

A:Lawyers are debating.
B:Male birds are courting female ones.
C:Policemen are catching a girl.
D:Someone is threatening others.
答案:
Male birds are courting female ones.

2、 Which sentence in the following is properly divided in accordance with sense groups? ( )

A:When I was ten I /was suddenly/ confronted with the anguish/ of moving from the only home / I had ever known.
B:“It isn’t easy, / is it, Billy?” / he said softly, / sitting down on/ the steps beside me.
C:I was standing by/ his rosebush when an uncle came to tell me/ that my grandfather had died.
D:“ … We seem to have so many ways of saying goodbye / and they all have one thing in common:/ sadness.”
答案:
“ … We seem to have so many ways of saying goodbye / and they all have one thing in common:/ sadness.”

3、 If you are listening to the procedures of salt making and need to take notes, which format will be better to use? ( )

A:Flowchart.
B:Table.
C:Tree diagram.
D:Linear structure.
答案:
Flowchart.

4、 Which is incorrect about abbreviations and symbols in note-taking? ( )

A:“ ” means “increase”.
B:“” means “equal to”.
C:“e.g.” means “for example”.
D:“” means “go away”.
答案:
” means “go away”.

5、 What skills could help listening comprehension? ( )

A:Activate background knowledge before listening
B:Focus on content words such as verbs while listening.
C:Use symbols and abbreviations to take notes.
D:Listen to chunks or sense groups.
答案:
Activate background knowledge before listening
Focus on content words such as verbs while listening.
Use symbols and abbreviations to take notes.
Listen to chunks or sense groups.

6、 Which are correct about Australian English accent? ( )

A:Australians always ignore the /h/ sound.
B:It is more similar to British accent than American accent.
C:Water is read as /’wɔːtɑ/.
D:Stress every consonant.
答案:
It is more similar to British accent than American accent.
Water is read as /’wɔːtɑ/.

7、 In the following examples of connected speech, which are correct? ( )

A:Two apples: Two /w/apples.
B:I’ll be upstairs: I’ll be /j/upstairs.
C:Got to dash: Got/ə/ dash.
D:Walked out: Walk /t/out.
答案:
Two apples: Two /w/apples.
I’ll be upstairs: I’ll be /j/upstairs.
Got to dash: Got/ə/ dash.
Walked out: Walk /t/out.

8、 Signal words are typically structural key words that signal the connection between ideas, such as “and”, “so”, “because”. ( )

A:对
B:错
答案:

9、 Chinese people love to add sentence modifiers when speaking English. ( )

A:对
B:错
答案:

10、 Getting familiar with different English accents could help listening and communication. ( ).

A:对
B:错
答案:


注:此答案尚未制作完成,如需购买,可以点击下方红字提交表单联系客服更新,我们将在一周内更新此课程答案


点击这里,联系客服更新



点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案