幼儿教师实用英语 知到智慧树答案2026年版WYC

模块一 单元测试

1、:
Which letter or letter combination that has the sound /g/?( )

A:sleep
B:grate
C:flood
D:hungry
答案: grate

2、:
Which telephone number should you dial when you encounter a fire?( )

A:110
B:114
C:119
D:122
答案: 119

3、:
Which of the following phrases is not linked?( )

A:find a
B:an earthquake
C:blast of
D:head and
答案: an earthquake

4、:
Which of the following activities belong to fine motor skills? ( )

A:Painting
B:Running
C:Cutting
D:Drawing
答案: Painting;
Cutting;
Drawing

5、:
Pounding belongs to gross motor skills. ( )

A:对
B:错
答案:

6、:
There are many ( ) in a preschool.

A:Actors
B:activities
C:acts
D:actions
答案: activities

7、:
I must go to see a doctor because I feel ( ) .

A:fat
B:awful
C:large
D:fast
答案: awful

8、:
I’m going to show you how to brush your teeth ( ) .

A:suddenly
B:properly
C:angrily
D:hopefully
答案: properly

9、:
My sister ate too many dumplings and had a ( )ast night.

A:Earache
B:headache
C:backache
D:stomachache
答案: stomachache

10、:
Which word pronounces /kl /( )?

A:crown
B:crab
C:clap
D:cry
答案: clap

11、:
The w

 


注:此答案尚未制作完成,如需购买,可点击下方红字提交表单联系客服更新

点击这里,联系客服更新 


 


点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案