
绪论 单元测试
1、:
To learn English well is quite important to us.( )
A:错
B:对
答案: 对
第一章 单元测试
1、:
—The traffic jam is driving me mad!— _____ Such is often the case on Monday mornings.( )
A:Sounds good.
B:Keep cool.
C:No way.
D:Well done.
答案: Keep cool.
2、:
— Would you mind moving your bike?— _____ I’ll do it right away.( )
A:Not in the least.
B:Of course.
C:Why not?
D:Never mind.
答案: Not in the least.
3、:
A bicycle is often more _____ than a car in small towns.( )
A:vocational
B:strict
C:convenient
D:dangerous
答案: convenient
4、:
If you look at your map, you’ll see the _____ Center at the bottom. Let’s go there to buy the tickets.( )
A:Company
B:Kitchen
C:Visitor
D:Community
答案: Visitor
5、:
Don’t _____. We’ll soon solve this problem.( )
A:speak
B:mind
C:worry
D:return
答案: worry
第二章 单元测试
1、:
—Please show me your payment code.—_____( )
A:I’ll take it.
B:You are welcome.
C:Here you are.
D:Thanks.
答案: Here you are.
2、:
The _____ owner of the house was a famous writer.( )
A:later
B:next
C:before
D:original
答案: original
3、:
The shopping mall holds _____ sale of the year on New Year’s Day.( )
A:biggest
B:the biggest
C:bigger
D:the bigger
答案: the biggest
4、:
_____ clothes are usually not comfortable to wear.( )
A:Expensive
B:Tight
C:New
D:Old
答案: Tight
5、:
This _____ of dressing is very popular.( )
A:road
B:show
C:style
D:look
答案: style
注:此答案尚未制作完成,如需购买,可点击下方红字提交表单联系客服更新