
见面课:中国文化英语说
1、What should be included in a mind map? ( )
A:main idea of the whole text
B:main idea of each part
C:every detail in the passage
答案: main idea of the whole text;
main idea of each part
2、What are the functions of drawing a mind map during reading? ( )
A:to help understand the text
B:to show off your drawing skills
C: to know clearly about the structure of the text
答案: to help understand the text;
to know clearly about the structure of the text
3、What are the evaluating standards of a good writing? ( )
A:beautiful words
B:clear structure
C:relevant points
答案: beautiful words;
clear structure;
relevant points
4、What topics should be included while writing a passage describing a place? ( )
A:location
B:scenic spots
C:interesting activities
答案: location;
scenic spots;
interesting activities
5、It is necessary to introduce the history of the place that you are writing. ( )
A:对
B:错
答案: 错
6、Is your father a doctor? Yes, he is. He ______ in Town Hospital.
A:has worked
B:is working
C:works
D:worked
答案: works
见面课:以读促写
1、求职面试的场景中常出现的单词有( )等。
A:apply for
B:work experience
C:resume
D:present job
答案: apply for;
work experience;
resume;
present job
2、听力话题广泛,包括( )等。
A:购物
B:邀请
C:订票
D:预约
答案: 购物;
邀请;
订票;
预约
3、听力Section A短对话部分常听到的问题有( )等。
A:Where does the conversation most probably take place?
B:What does the woman/man mean?
C:What does the woman/man want to do?
D:What can we learn from the conversation?
答案: Where does the conversation most probably take place?;
What does the woman/man mean?;
What does the woman/man want to do?;
What can we learn from the conversation?
4、在做听力题时,只要用脑子记,无需动手记下重要信息。( )
A:对
B:错
答案: 错
5、听力短文的第一句话通常会透露整篇的主题,所以要抓住听力材料的首句信息。( )
A:对
B:错
答案: 对
见面课:揭秘A级听力
1、Which of the following words can best describes the relationship between human and nature in Chinese culture? ( )
A:friendly
B: kind
C:harmonious
D:obedient
答案: harmonious
2、 ______is a vital energy that flows through the body, performing multiple functions in maintaining health.
A:Blood
B: Qi
C:Liquid
D:Water
答案: Qi
3、TCM (Traditional Chinese Medicine) includes many different practices, including acupuncture, moxibustion, Chinese herbal medicine, tuina, dietary therapy, taichi and qigong. ( )
A:对
B:错
答案: 对
4、Chinese people knew how to safeguard their health with medical science and drugs long ago.( )
A:对
B:错
答案: 错
5、TCM(Traditional Chinese Medicine) refers to traditional Chinese Medical service.( )
A:对
B:错
答案: 错
见面课:高等学校英语应用能力考试A级应试策略与要点解析
1、A river_ deep because of its source.
A:is runing
B:runs
C:is run
D:running
答案: runs
2、If you ( )Jerry Brown until recently, you’d think the photograph on the right was strange.
A:shouldn’t contact
B:didn’t contact
C:weren’t to contact
D:hadn’t contacted
答案: hadn’t contacted
3、The millions of calculations involved, had they been done by hand, ____all practical value by the time they were finished.
A:could lose
B:would have lost
C:might lose
D:ought to have lost
答案: would have lost
提示:
1.智慧树见面课答案均免费提供,章节测试答案需付费才能获取完整答案。
2.名称没有标注为见面课的答案均为章节测试答案。
3.您可以通过如下方式快速找到所需的章节测试答案:
方式一:
2点击一下顶部的萌面人标题,出现搜索框。
3 搜索您所选课程的第一章第一小节的第一道题目的部分连续字符。
举个例子
《大学体育》这门课程的第一章第一节第一道题目为:
1
体育对大学人才培养社会职能最核心的贡献是()。
A 促进智力发展
B 促进身体健康
C 促进适应能力
D 促进职业能力
则可以输入:体育对大学人才培养社会职能 并点击图示搜索框
搜索出课程后,点击阅读全文即可查看答案
提示:如果搜索出多个版本的答案,则可以与您所选课程的第一章第一小节的题目对比,选择题目一致的版本。
方式二:
提示:如果方式一搜索不到答案,则可以使用方式二
2 点击一下顶部的萌面人标题,出现搜索框。
3在搜索框中搜索您需要的课程名称(不要输入错别字),如军事理论,并点击搜索按钮。
如果搜索出多个版本的答案,则可以与您所选课程的第一章第一小节的题目对比,选择题目一致的版本。
4 选择好您需要的答案后,点击阅读全文即可查看答案
答案搜索技巧:
1搜索题目时,请输入连续的汉字或英文即可,尽量不要输入特殊符号。
2不要输入错别字,如将:走近大诗人 错误输成 走进大诗人。
3 搜索课程名称时如果搜索不到内容,则可以拆分字符搜索,如课程名称为:东北亚国际关系史 可以搜索:东北亚 或者 关系史
4 如果搜索出来的课程有多个版本,则可以与你所选课程第一章第一节题目进行比对。选择题目一致的版本。
5 如果搜索结果较多,可以点击图示翻页。
萌面人优惠券
一键领取淘宝,天猫,拼多多无门槛优惠券,购物省省省!
tips1.无门槛优惠券介绍:
普通优惠券,使用需要满足对应的门槛,如满99元减5元

无门槛优惠券,领券直接减30元,无任何使用门槛。

tips2.购物安全
本平台只收集分享优惠券信息,购买商品仍然在各大电商平台。同时享受对应的售后保障,不满意随时可以退换货!
如需了解详情请点击下方红字:
萌面人优惠券APP下载
支持安卓,苹果,PC电脑等设备,可查看各种大学网课答案,可一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券
详情请点击下方红字:
更多信息:如何找到本平台?
方法一:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人 网站!

方法二:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人资料铺 网站!

方法二:
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页





