综合英语IV(山东联盟) 知到智慧树答案2026年版

第一章 单元测试

1、 Have you gone to America before? ( )

A:对
B:错
答案:

2、 Let’s air the room before he comes home. ( )

A:对
B:错
答案:

3、 However ____ were Marvin Gaye’s beginnings as a member of his father’s church choir, he became a famous and esteemed performer.( )。

A:powerful
B:popular
C:inspiring
D:modest
答案:
modest

4、 Current software or engineering managers cannot afford to ____behind new technical developments before finding themselves hopelessly outdated.( )。

A:lag
B:retreat
C:retard
D:linger
答案:
lag

5、 The main features of the telegraph were developed by two inventors, but it was Samuel Morse who successfully ___their ideas.( )。

A:integrated
B:publicized
C:financed
D:conformed
答案:
integrated

6、 In judging the degree of his guilt, the question remains whether he acted out of purely _ motives or whether he acted with thoughts of his own advantage in mind.( )。

A:selfish
B:generous
C:benevolent
D:disinterested
答案:
disinterested

7、 All these rumors are _false, but the firms in question would be well advised not to bother denying them.( )。

A:indistinctly
B:utterly
C:conditionally
D:defectively
答案:
utterly

第二章 单元测试

1、 ls there new anything in this talk? ( )

A:对
B:错
答案:

2、 She can still thread a needle although she is well over 80. ( )

A:对
B:错
答案:

3、 Rosa was such a last-minute worker that she could never start writing a paper till the deadline was _______( )。

A:approach
B:recent
C:problematic
D:imminent
答案:
imminent

4、 Formulated in 1823, the Monroe Doctrine __ that the Americans were no longer open to European colonization.( )。

A:entrusted
B:asserted
C:appreciated
D:reckoned
答案:
asserted

5、 Somehow she must manage to cope with this wretched creature, whose every word and gesture_____ her almost beyond endurance.( )。

A:irritated
B:satisfied
C:assured
D:intensified
答案:
irritated

6、 The country announced that it would ___ nuclear testing this year and hoped that other countries would take the same action.( )。

A:uphold
B:halt
C:repel
D:keep
答案:
halt

7、 After a week it seemed as if I had been here all my life. It was like a bloody, fucking nightmare that you couldn’t throw_.( )。

A:off
B:away
C:down
D:over
答案:
off

第三章 单元测试

1、 Neither Ann nor I are a League member. ( )

A:对
B:错
答案:

2、 We must face the danger. There are always people who will fish in our troubled waters. ( )

A:对
B:错
答案:

3、 Believing that a broken mirror is __, Greta predicted that something terrible would happen. ( )。

A:ominous
B:superstitious
C:precious
D:precarious
答案:
ominous

4、 The discrepancy in the company account is so_ that no auditor could have failed to notice it. ( )。

A:spontaneous
B:conspicuous
C:notorious
D:prosperous
答案:
conspicuous

5、 When feeling depressed, Hank _ himself, preferring not to see anyone, not even his parents and friends. ( )。

A:hides
B:avoids
C:secludes
D:terminates
答案:
secludes

6、 Russian women had to wear protective masks as they walked in Moscow, which was ______ by a heavy smog yesterday. ( )。

A:shrouded
B:unveiled
C:surrounded
D:deprived
答案:
shrouded

7、 The view from the 23rd floor of the sleek tower on Barcelona’s Avenida Diagonal ______ opaquely as summer smog oozes across the Olympic landscape below. ( )。

A:subtracts
B:shimmers
C:simulates
D:sways
答案:
shimmers

第四章 单元测试

1、 4 We are surprise that he lost the game. ( )

A:对
B:错
答案:

2、 She knew very well that if she pocketed that money, she would be heading for serious trouble. ( )

A:对
B:错
答案:

3、 If you ______ your financial resources, it could substantially weaken your power base and leave yourself dependent. ( )。

A:squashed
B:squandered
C:splintered
D:sprinkled
答案:
squandered

4、 Go into the fields or the woods, or spend a summer day by the sea or in the mountains, and all your little perplexities and anxieties will ___. ( )。

A:vanish
B:escape
C:ruin
D:perish
答案:
vanish

5、 Floods, droughts, famine, war, __, economic booms and busts are familiar companions in the up-and-down cycle of human history. ( )。

A:illness
B:disease
C:pestilence
D:ailment
答案:
pestilence

6、 The scientists argued that hurricanes and storms would cause increasing chaos, damaging crops, causing power cuts and the _ of risk coverage in affected areas by insurers. ( )。

A:withdrawal
B:demolition
C:overthrow
D:catastrophe
答案:
withdrawal

7、 Lung cancer kills more people than any other cancer—a trend that is expected to continue until 2030, unless efforts for global tobacco control are greatly _.( )。

A:facilitated
B:professed
C:recounted
D:intensified
答案:
intensified


下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!


完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,无期末答案。购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。


如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试

不知道怎么购买?点击这里查看购买教程!

期末考试可以联系客服付费代做,如有需要,请点击下方红字。

点击这里,联系客服期末代做!


萌面人优惠券

 

一键领取淘宝,天猫,拼多多无门槛优惠券,购物省省省!

tips1.无门槛优惠券介绍:

普通优惠券,使用需要满足对应的门槛,如满99元减5元

无门槛优惠券,领券直接减30元,无任何使用门槛。

tips2.购物安全

本平台只收集分享优惠券信息,购买商品仍然在各大电商平台。同时享受对应的售后保障,不满意随时可以退换货!

如需了解详情请点击下方红字:

点击这里,查看萌面人优惠券详细介绍!


萌面人优惠券APP下载

支持安卓,苹果,PC电脑等设备,可查看各种大学网课答案,可一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券

详情请点击下方红字:

点击这里,查看app详情


更多信息:如何找到本平台?

方法一:

点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人 网站!

点击这里,进入萌面人网站!

方法二:

点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人资料铺 网站!

点击这里,进入萌面人资料铺网站!

方法二:

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


 

 


点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案