USER EXPERIENCE DESIGN 知到智慧树答案2026年版

第一章 单元测试

1、 Who studies consumer experience through “Human Brain Module Analysis” and psychosocial theory, and proposes five major experience systems?( )

A:Donald Norman
B:Bernt Schmidt
C:Steve Jobs
D:Abraham Maslow
答案: Bernt Schmidt

2、 What is the design period/category at present? ( )

A:Product design
B:User interface design
C:Engineering design
D:Service design
答案: Service design

3、 There are three modes of innovation: original innovation, integrated innovation, and digestion and re-innovation.( )

A:对
B:错
答案: 对

4、 Functionality is not the element of user experience.( )

A:对
B:错
答案: 错

5、 What are the levels of product experience proposed by Desmet and Hekkert (2007)? ( )

A:Aesthetic experience
B:Functional experience
C:Experience of meaning
D:Emotional experience
答案: Aesthetic experience
Experience of meaning
Emotional experience

第二章 单元测试

1、 What is the Interactive Demands mainly focused on? ( )

A:Usability
B:Emotion
C:Social connection
D:Self-fulfillment
答案: Usability

2、 What kind of design that carry out adaptive design to meet the diversified needs of users? ( )

A:Lifestyle design
B:Personalized design
C:Emotional design
D:Interaction design
答案: Personalized design

3、 The user experience process is a straight-line process.( )

A:对
B:错
答案: 错

4、 Life style determines what kind of products people need to serve themselves, why they need these products and how to use them.( )

A:对
B:错
答案: 对

5、 What levels are divided by Dornald Norman in 2004?( )

A:Function
B:Reflective
C:Behavior
D:Visceral
答案: Reflective
Behavior
Visceral

第三章 单元测试

1、 When was Dreyfus anthropometrics and scissors designed by Zdenek Kovar?( )

A:2010
B:2000
C:1800
D:1952
答案: 1952

2、 The research content of user experience and product innovation design is consistent with this theory, starting from what?( )

A:product
B:people
C:environment
D:weather
答案: people

3、 What does tacit knowledge occupy the majority?( )

A:the human experience struc对
B:the human knowledge struc对
C:tacit knowledge
D:human
答案: the human knowledge struc对

4、

To balance the relationship between users and enterprises, it is necessary to find a systematic method to integrate the process of finding problems and finding solutions, focusing on individual factors without losing the big pic.( 对 )

A:对
B:错
答案: 对

5、 In the 20th century, the modern design movement in Europe and The United States influenced Germany’s mechanized production( )

A:对
B:错
答案: 对

第四章 单元测试

1、

Which of the following is NOT belong to design knowledge?( )

A:Product Experiences
B:The impression of product
C:The use of products
D:Contextual information
答案: The impression of product

2、 In general, the two broad categories of user research methods are( )

A:Data Analysis
B:Qualitative Analysis
C:Quantitative Analysis
D:Emotional Analysis
答案: Qualitative Analysis
Quantitative Analysis

3、 Users have their own unique knowledge, including explicit knowledge and implicit knowledge, including 4W1H. ( )

A:对
B:错
答案: 对

4、 The most important step in creating a user role is storytelling. ( )

A:对
B:错
答案: 错

5、 Storytelling is one of the oldest and most effective ways to experience. ( )

A:对
B:错
答案: 对

第五章 单元测试

1、 For user experience and product innovation design, what runs through the entire process( )

A:user-centricity
B:product-centricity
C:weather-centricity
D:environment-centricity
答案: product-centricity

2、

With object-oriented tasks, designers can identify the main aspects of those problems and ignore necessary problems.(错)

A:对
B:错
答案: 错

3、 What are the specific operations of user task model( )

A:Study the user’s specific operation process, including how does the user start the operation?
B:What are the steps?
C:What problems?
D:How to solve problems?
答案: Study the user’s specific operation process, including how does the user start the operation?
What are the steps?
What problems?
How to solve problems?

4、 what are the task assessment of user task model( )

A:Study users review and evaluate actions after completing tasks?
B:By what method? How about satisfaction
C:What setbacks?
D:Is there any way to correct the operation error?
答案: Study users review and evaluate actions after completing tasks?
By what method? How about satisfaction
What setbacks?
Is there any way to correct the operation error?

5、 Which stages can be divided when it comes to the model and process of task analysis? ( )

A:research
B:modeling
C:requirements definition
D:framework definition and optimization
答案: research
modeling
requirements definition
framework definition and optimization


下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!


完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,无期末答案。购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。


如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试

不知道怎么购买?点击这里查看购买教程!

期末考试可以联系客服付费代做,如有需要,请点击下方红字。

点击这里,联系客服期末代做!


萌面人优惠券

 

一键领取淘宝,天猫,拼多多无门槛优惠券,购物省省省!

tips1.无门槛优惠券介绍:

普通优惠券,使用需要满足对应的门槛,如满99元减5元

无门槛优惠券,领券直接减30元,无任何使用门槛。

tips2.购物安全

本平台只收集分享优惠券信息,购买商品仍然在各大电商平台。同时享受对应的售后保障,不满意随时可以退换货!

如需了解详情请点击下方红字:

点击这里,查看萌面人优惠券详细介绍!


萌面人优惠券APP下载

支持安卓,苹果,PC电脑等设备,可查看各种大学网课答案,可一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券

详情请点击下方红字:

点击这里,查看app详情


更多信息:如何找到本平台?

方法一:

点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人 网站!

点击这里,进入萌面人网站!

方法二:

点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人资料铺 网站!

点击这里,进入萌面人资料铺网站!

方法二:

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


 

 


点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案