
第一章 单元测试
1、 Hangzhou is the host city of the 19 Asian Games Hangzhou ( ).
A:2002
B:2012
C:2022
D:2032
答案: 2022
2、 ( ) is also known as a “Paradise on Earth”.
A:Bangkok
B:Hangzhou
C:Paris
D:London
答案: Hangzhou
3、 The course is Travelling across all Participating Countries of the ( ) Games.
A:European
B:African
C:Asian
D:American
答案: Asian
4、 What does the term “一带一路” mean in English? ( )
A:One world one dream
B:One season
C:One Belt One Road
D:One game
答案: One Belt One Road
5、 How do you say“浙江旅游职业学院”in English? ( )
A:Business College of Zhejiang
B:Tourism College of Zhejiang
C:Sport College of Zhejiang
D:Fashion College of Zhejiang
答案: Tourism College of Zhejiang
第二章 单元测试
1、 Macao is known for its unique ( ) heritage.
A:Portuguese-Chinese
B:American-Chinese
C:British-Chinese
D:Spanish-Chinese
答案: Portuguese-Chinese
2、 Macao is just 40 miles from Hong Kong and neighbors( ) city to the west and north.
A:Shenzhen
B:Zhuhai
C:Foshan
D:Dongguan
答案: Zhuhai
3、 ( ) Wrote the piece of song in
A:Wang Li
B:Luo Yong
C:Zhu Ziqing
D:Wen Yiduo
答案: Wen Yiduo
4、 Macao currency is written as( ).
A:USD
B:CNY
C:CND
D:MOP
答案: MOP
5、 Currently, Macao’s official languages are ( ).
A:Portuguese and Cantonese
B:Mandarin and Cantonese
C:English and Mandarin
D:Cantonese only
答案: Portuguese and Cantonese
6、 Macau is located on the southwestern corner of the Yangtze River Delta.( )
A:对
B:错
答案: 错
7、 Macao is one of the most densely populated region in the world.( )
A:对
B:错
答案: 对
8、 The local Macao inhabitants believed that the sea-goddess Mazu had blessed and protected the harbour.( )
A:对
B:错
答案: 对
9、 The Saint Paul’s Ruins are one of the best known landmarks in Macao, which are reputed as “three-dimensional Bible”.( )
A:对
B:错
答案: 对
10、 On the way from the A-Ma Temple to Saint Paul’s Ruins, we can find only a few temples and churches.( )
A:对
B:错
答案: 错
第三章 单元测试
1、 Which ( ) of the following things does NOT belong to North Korea?
A:Yalu River
B:Mount Kumgang
C:N Seoul Tower
D:Panmunjom
答案: N Seoul Tower
2、 North Korea, officially the Democratic People’s Republic of Korea, is located in East Asia and sits on the ( ) half of the .
A:eastern
B:southern
C:western
D:northern
答案: northern
3、 The overall terrain is dominated by( ), accounting for about 80% of the North Korea’s land area.
A:Water
B:mountains
C:plains
D:Dessert
答案: mountains
4、 North Korea is a single-nation state, and the official language ( )is widely used in this state.
A:Korean
B:English
C:Chinese
D:Japanese
答案: Korean
5、 The North Korean people are good at the following EXCEPT ( ).
A:singing
B:dancing
C:art
D:Shoe-making
答案: Shoe-making
6、 The capital Pyongyang is located in the southwest, which is the largest city of North Korea.( )
A:对
B:错
答案: 对
7、 In the 1990s, North Korea has witnessed the prosperity of art and literary creations. ( )
A:对
B:错
答案: 错
8、 Kimchi is one of the necessary household dishes in North Korea. ( )
A:对
B:错
答案: 对
9、 Pyongyang has the highest level of urban afforestation around the world.( )
A:对
B:错
答案: 对
10、 Pyongyang subway, which is also the world’s longest subway. ( )
A:对
B:错
答案: 错
第四章 单元测试
1、 The Philippines is a/an ( ) country in the Southeast Asia.
A:peninsular
B:continental
C:archipelagic
D:inland
答案: archipelagic
2、 The Philippines is divided in three island groups, they are ( ).
A:Luzon
B:Visyas
C:Mindanao
D:Quezon
答案: Luzon
Visyas
Mindanao
3、 Which of the following does not the Philippines share maritime borders with? ( )
A:China
B:Japan
C:Singapore
D:Indonesia
答案: Singapore
4、 ( ) is the longest river in the Philippines.
A:Kallang River
B:Cagayan River
C:Laclo River
D:Mekong River
答案: Cagayan River
5、 Don’t point your ( ) to someone since it’s considered rude to local people.
A:index finger
B:middle finger
C:ring finger
D:little finger
答案: index finger
6、 Over half of the islands of the Philippines are inhabited. ( )
A:对
B:错
答案: 错
7、 The Philippines is a Catholic nation. ( )
A:对
B:错
答案: 对
8、 In the Philippines, people use “Po” or “Opo” to address the elderly instead of first names. ( )
A:对
B:错
答案: 对
9、 The Philippines has competed in all editions of the Asian Games. ( )
A:对
B:错
答案: 对
10、 The Asian Games was organized once in five years. ( )
A:对
B:错
答案: 错
第五章 单元测试
1、 According to the video, Cambodia is one of the most ( )dependant countries in the world.
A:farmland
B:grassland
C:highland
D:wetland
答案: wetland
2、 Generally speaking, ( ) Lake is the largest freshwater lake not only in Cambodia, but also in Southeast Asia.
A:Beong Tompun
B:Srah Srang
C:Tonle Sap
D:Yeak Laom
答案: Tonle Sap
3、 All young men, in what’s known as the “Spiritual Gap Year” are exposed to become ( ) between leaving school and taking up a career.
A:monks
B:singers
C:soldiers
D:volunteers
答案: monks
4、 In Cambodia, don’t be the first to eat during the meals. Instead, you should wait until the elderly and the( ) begin eating.
A:hosts
B:guests
C:juniors
D:seniors
答案: seniors
5、 Phnom Penh, once known as the “( ) of Asia”, is the capital and most populous city in Cambodia.
A:Light
B:Pearl
C:Star
D:Window
答案: Pearl
6、 As the most dominant religion, Christianity in Cambodia is practiced by about 90% of the population. ( )
A:对
B:错
答案: 错
7、 The Mekong River is the country’s longest river, running the entire length of the country. ( )
A:对
B:错
答案: 对
8、 In Cambodia, tourists are not allowed to wear mini-skirts, shorts, sleeveless shirts or slippers when visiting the pagodas and temples. ( )
A:对
B:错
答案: 对
9、 Since there are so many rivers and lakes in Cambodia, sea fish counts for a large part of the Cambodian cuisine. ( )
A:对
B:错
答案: 错
10、 Nowadays, the most popular sports in Cambodia are football, basketball and Sepak Takraw. ( )
A:对
B:错
答案: 对
第六章 单元测试
1、 Indonesia is the largest ( ) country in the world.
A:Landlocked
B:Island
C:immigrant
D:ice
答案: Island
2、 ( ), the capital of Indonesia, has hosted the Asian Games in 1962 and 2018 with Palembang.
A:Bangkok
B:Jakarta
C:Paris
D:London
答案: Jakarta
3、 Indonesia is the land of complete ( ), because Indonesia is the world’s most populous Muslim-majority country.
A:Buddhism
B:Christianity
C:Islam
D:Confucianism
答案: Islam
4、 ( ) or Bahasa Indonesia is the most widely spoken language in the Republic of Indonesia.
A:English
B:French
C:Indonesian
D:Chinese
答案: Indonesian
5、 ( ) is Indonesia’s most popular vacation spot since it has a number of cultural landmarks and beautiful beaches.
A:Borobudur
B:Komodo National Park
C:Beaches of Bali
D:Mount Bromo
答案: Beaches of Bali
6、 Indonesians prefer to wear “very” sexy dresses in public, such as short trousers, shorts or singlets. ( )
A:对
B:错
答案: 错
7、 Komodo National Park is a UNESCO World Heritage Site. ( )
A:对
B:错
答案: 对
8、 As a matter of fact, Indonesia consists of 1,700 islands. ( )
A:对
B:错
答案: 错
9、 Indonesia competed in all Asian Games since it was first held in 1951. ( )
A:对
B:错
答案: 对
10、 There is no doubt that Mount Bromo is an active volcano. ( )
A:对
B:错
答案: 对
第七章 单元测试
1、 Kyrgyzstan ( ) are essential to the nomadic lifestyle, and life in the mountains and on the steppes would be impossible without them.
A:cows
B:dogs
C:horses
D:sheep
答案: horses
2、 Kyrgyzstan is a landlocked mountainous country in ( ) Asia, home to the Silk Road caravanserai.
A:Central
B:Eastern
C:Northern
D:Western
答案: Central
3、 In Kyrgyzstan,( ) was adopted as an official national language in 2000.
A:Arabic
B:English
C:Kyrgyz
D:Russian
答案: Russian
4、 Due to historical food scarcity and other factors,( )has a holy value in Kyrgyz culture.
A:bread
B:milk
C:seafood
D:tea
答案: bread
5、 ( )has such a vibrant underground art culture that it is frequently called “The Berlin of Central Asia”.
A:Bishkek
B:Burana Tower
C:Osh
D:Sulaiman-Too Sacred Mountain
答案: Osh
6、 With a population of around 6.5 million, Kyrgyzstan is one of the world’s most crowded countries. ( )
A:对
B:错
答案: 错
7、 Don’t give or receive things with your right hand as it is commonly viewed as “dirty hand” thought to be used in the bathroom. ( )
A:对
B:错
答案: 错
8、 Sulaiman-Too Sacred Mountain dominates the surrounding landscape of the Fergana Valley and was declared as UNESCO World Heritage Site in 2009. ( )
A:对
B:错
答案: 对
9、 Wrestling, as mentioned in the video, is another popular sport in Kyrgyzstan. ( )
A:对
B:错
答案: 对
10、 According to the video description, Kyrgyzstan has attended the Asian Games seven times. ( )
A:对
B:错
答案: 对
下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!
完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,无期末答案。购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。
如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试
期末考试可以联系客服付费代做,如有需要,请点击下方红字。
萌面人优惠券
一键领取淘宝,天猫,拼多多无门槛优惠券,购物省省省!
tips1.无门槛优惠券介绍:
普通优惠券,使用需要满足对应的门槛,如满99元减5元

无门槛优惠券,领券直接减30元,无任何使用门槛。

tips2.购物安全
本平台只收集分享优惠券信息,购买商品仍然在各大电商平台。同时享受对应的售后保障,不满意随时可以退换货!
如需了解详情请点击下方红字:
萌面人优惠券APP下载
支持安卓,苹果,PC电脑等设备,可查看各种大学网课答案,可一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券
详情请点击下方红字:
更多信息:如何找到本平台?
方法一:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人 网站!

方法二:
点击下方链接,或者打开手机浏览器扫一扫,进入 萌面人资料铺 网站!

方法二:
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

为了下次更快打开本网站,建议在浏览器添加书签收藏本网页。
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页