《美国现代主义短篇小说赏析(周口师范学院)1463974444 》mooc慕课答案2026年版 | 萌面人

《美国现代主义短篇小说赏析(周口师范学院)1463974444 》mooc慕课答案2026年版


?  选项: A:Suggestion  B:Ambigui


2021-03-22到2021-07-18

1. Introduction Unit 1 测验

1、 问题:What is a gap in a text?
选项:
A:The meaning between the lines.
B:The meaning appearing in the text.
C:The meaning told by the writer.
D:The meaning not reliable to the readers.
答案: 【The meaning between the lines.

2、 问题:Why does the writer use the title "Early Autumn"?
选项:
A:It is the time of harvest.
B:It is the time of death.
C:It symbolizes Mary’s hope.
D:It symbolizes Mary’s disappointment.
答案: 【It is the time of harvest.;
It is the time of death.;
It symbolizes Mary’s hope.;
It symbolizes Mary’s disappointment.

3、 问题:Mary’s love toward Bill is intensified into the image her youngest boy, whose name is Bill too.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题:How to appreciate a text? We should fill in the ___, and try to take part in the plots.
答案: 【(以下答案任选其一都对)gap;
gaps;
blank;
blanks

【作业】1. Introduction Preview short novel Early Autumn by Langston Hughes.

1、 问题:Try to appreciate setting, characters, plot and title in short novel Early Autumn.
评分规则: 【 title: ambiguitycharacter: changed or notsetting: relationship with the mood or feeling of charactersplot: defamiliarization, filling in the blanks

2. Features of literature Unit 2 测验

1、 问题:What is the meaning of the last sentence "In this manner, the issue was decided."
选项:

A:The father had the baby.
B:The mother had the baby.
C:The baby was deserted.
D:The baby was killed by separating into two parts.
答案: 【The baby was killed by separating into two parts.

2、 问题:What is the symbolic meaning of dirty water and darkness?
选项:
A:Evil
B:Crime
C:Hurt
D:Happiness
答案: 【Evil;
Crime;
Hurt

3、 问题:Aesthetic object means that literature is to be enjoyed and it is only a kind of experience.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题:There are three ways of defamiliarizaton, which are ___ , filling in the gaps and unusual plots.
答案: 【ambiguity

3. Development of American literature and representative short story writers Unit 3 测验

1、 问题:Which expression is correct?
选项:
A:Realism is rebellion against Romanticism and the disillusionment with the idea heroism.
B:Romanticism is imitation of Neoclassicism, the rise of tradition.
C:American social development (including literature) was not influenced by American Puritanism.
D:Modernism is not full of private emotion and a sense of loss.
答案: 【Realism is rebellion against Romanticism and the disillusionment with the idea heroism.

2、 问题:Which expression is not correct?
选项:
A:American literature has 6 stages:  Colonial Period, Enlightenment, Romantic Age, Realism, Modernism, and Post 1945.
B:American Naturalism is a pessimistic off-shoot of American Modernism. 
C:American literature is one of the youngest literatures, just over 200 years old.
D:Realism is author-centered, full of imagination, emotion, and introspection.
答案: 【American Naturalism is a pessimistic off-shoot of American Modernism. ;
Realism is author-centered, full of imagination, emotion, and introspection.

3、 问题:Romanticism is reader-centered and portrays common people.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:American literature has 6 stages:  Colonial Period, ___, Romantic Age, Realism, Modernism, and Post 1945.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Enlightenment;
Enlightenment Period;
Enlightenment period

4. Edgar Allan Poe Unit 4 测验

1、 问题:Edgar Allan Poe is usually acknowledged as the originator of ______.
选项:
A:the sea adventure tales    
B:the detective stories  
C: the love stories         
D:the frontier saga
答案: 【the detective stories  

2、 问题:What are the characteristics of symbolism? 
选项:
A:Suggestion 
B:Ambiguity 
C:Clarity  
D:Reflectivity
答案: 【Suggestion ;
Ambiguity 

3、 问题:The pronunciation of Fortunado is similar to that of “fortunate” in English, which symbolizes that Fortunado is a lucky person in the story.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:As a literary device, _ contains at least one more layer of meaning concealed behind an explicit expression.
答案: 【symbol

5. Nathaniel Hawthorne Unit 5 测验

1、 问题:Which one is not correct?
选项:
A:Hawthorne’s unique gift was for the creation of strongly symbolic stories which touch the deepest roots of man’s moral nature.
B:Young goodman Brown is translated as 《年轻好小伙布朗》.
C:Everyone possesses some evil secrets in Young Goodman Brown.
D:Hawthorne has the view of "black vision", sin and intellectual’s evil.
答案: 【Young goodman Brown is translated as 《年轻好小伙布朗》.

2、 问题:Please choose the correct expressions.
选项:
A:The libido is in short the source of all our aggressions and desires.
B:it is necessary that libido and superego protect individual and society.
C:In Young Goodman Brown, libido is the forest, because it is dark and untamed.
D:Faith is the projection of another part of his psyche because of her pink ribbon, mixture of white and red.
答案: 【The libido is in short the source of all our aggressions and desires.;
In Young Goodman Brown, libido is the forest, because it is dark and untamed.;
Faith is the projection of another part of his psyche because of her pink ribbon, mixture of white and red.

3、 问题:The fine thing in Hawthorne is that he cared for the deeper psychology, and that, in his way, he tried to become familiar with it.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题:Emerson distinguished his contemporaries as ______ and Party of Memory. Party of Memory is Anti-Transcendentalism.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Party of Hope;
party of hope;
Party of hope;
party of Hope

6. Kate Chopin Unit 6 测验

1、 问题:Which expression is wrong?
选项:
A:Kate Chopin was a woman whose feminist viewpoints were far ahead of her time, which of course garnered her more than her share of criticism.
B:Gender identity only refers to the self-awareness of one’s biological characteristics
C:Simone de Beauvoir says in The Second Sex: “One is not born, but rather becomes a woman."
D:Feminist criticism examines the ways in which literature (and other cultural productions) reinforce or undermine the economical, political, social, and psychological oppression of women. 
答案: 【Gender identity only refers to the self-awareness of one’s biological characteristics

2、 问题:Choose the correct expressions.
选项:
A:Femininity is aggressive, competitive, smart, strong-hearted, tough, rational, social, and independent.
B:Feminist criticism examines the ways in which literature (and other cultural productions) reinforce or undermine the economical, political, social, and psychological oppression of women.
C:Gender is an effect of biology, and not a social construction.
D:There are two genders: masculinity and femininity.
答案: 【Feminist criticism examines the ways in which literature (and other cultural productions) reinforce or undermine the economical, political, social, and psychological oppression of women.;
There are two genders: masculinity and femininity.

3、 问题:In  The Story of an Hour, the whole house represents a patriarchal family, and her husband loves her all the time.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:There are two genders: masculinity and_____.
答案: 【femininity

7. Mark Twain Unit 7 测验

1、 问题:Mark Twain’s first successful literary work is__
选项:
A:The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County
B:Life on the Mississippi
C:The Adventure of Tom Sawyer


点击这里,查看后续答案①

点击这里,查看后续答案②(阿布查查更好用)


ty  C:Clarity   D:Reflect


猜你喜欢
中国大学mooc慕课答案快速搜索教程
《高频电子技术(北部湾大学) 》mooc慕课答案2026年版
《离散数学(南昌理工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《医院药学(右江民族医学院) 》mooc慕课答案2026年版
《陶瓷工艺学(景德镇陶瓷大学)1450731759 》mooc慕课答案2026年版
《环境毒理学(上海交通大学) 》mooc慕课答案2026年版
《2015秋管理概论(浙江大学) 》mooc慕课答案2026年版
《电机与拖动(辽宁工程技术大学)1454259444 》mooc慕课答案2026年版
《自动控制原理(伍锡如)(桂林电子科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《中医气功学导论(北京中医药大学) 》mooc慕课答案2026年版
《金融投资理论与实践(江西理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《教育数据处理技术(北京联合大学) 》mooc慕课答案2026年版
《电工学(杭州师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《2021年春 大学物理3:电磁学(朱杰)(同济大学) 》mooc慕课答案2026年版
《民法精神与社会文明(西南政法大学)1468860462 》mooc慕课答案2026年版
《金融工程学(华东交通大学) 》mooc慕课答案2026年版
《有机化学实验(赵灵芝、张小清)(西安医学院) 》mooc慕课答案2026年版
《植物组织培养(河套学院) 》mooc慕课答案2026年版
《葡萄栽培学(山西农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《青草药识别(福建农林大学)1464753441 》mooc慕课答案2026年版
《数字信号处理A(西南交通大学)1465785441 》mooc慕课答案2026年版
《中国古典文学名作解读(通识课课程包课程) 》mooc慕课答案2026年版
《《孙子兵法》鉴赏之二——孙武竞争战略(陆军装甲兵学院蚌埠校区) 》mooc慕课答案2026年版
《商业银行业务与经营(安康学院) 》mooc慕课答案2026年版
《小说艺术解密(杭州师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《人文地理学(新疆师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《工程制图(山西农业大学)1454584441 》mooc慕课答案2026年版
《建筑设备(中南大学) 》mooc慕课答案2026年版
《普通心理学下(刘丽)心理1901-02(天津商业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《跨境电商(李德强)(南京财经大学红山学院) 》mooc慕课答案2026年版
《中外家具历史与文化(江苏农林职业技术学院)1467136464 》mooc慕课答案2026年版
《2020春-普通天文学(南京大学) 》mooc慕课答案2026年版
《护理学基础(长春中医药大学) 》mooc慕课答案2026年版
《中级财务会计(江西财经大学)1466971450 》mooc慕课答案2026年版
《中国马克思主义与当代(复旦大学) 》mooc慕课答案2026年版
《妙趣横生统计学(广州体育学院) 》mooc慕课答案2026年版
《物联网工程导论(哈尔滨工程大学) 》mooc慕课答案2026年版
《多媒体课件因“理”而精彩(延安大学)1206128220 》mooc慕课答案2026年版
《现代教育技术(杭州师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《2019年春水生生物学(华中农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《大学物理(64)(沈阳工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《大学生心理健康教育(艺术设计学院邢良)(深圳职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《网页设计(广西外国语学院) 》mooc慕课答案2026年版
《数据挖掘与python实践(杨燕)(南宁师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《财政审计(南京审计大学)1467262443 》mooc慕课答案2026年版
《高级英语阅读与写作2(福州外语外贸学院)1451575443 》mooc慕课答案2026年版
《中外服装史(玉林师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《外国文学作品选读(二)(江苏师范大学科文学院)1450746810 》mooc慕课答案2026年版
《教学设计原理与方法(青岛酒店管理职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《托幼机构教育环境创设(宿迁学院) 》mooc慕课答案2026年版
《公司金融(南阳师范学院)1450881442 》mooc慕课答案2026年版
账户
更新
搜索
帮助
答案目录