《高级英语阅读与写作2(福州外语外贸学院)1451575443 》mooc慕课答案2026年版 | 萌面人

《高级英语阅读与写作2(福州外语外贸学院)1451575443 》mooc慕课答案2026年版


dards as rich ones that offer lots of fi


2020-02-18到2020-06-30

Week1: Summary Writing Test-1 for Lecture 1

1、 问题:Which of the following is NOT from the checklist for a summary?
选项:
A: Identify the title and author of the work
B:State the thesis of the original article
C:Include your own opinion in your summary
D:Summarize the key supporting details
答案: 【Include your own opinion in your summary

2、 问题:You need to put “” wherever you quote more than ___ words from the text.
选项:
A:4
B:5
C:6
D:7
答案: 【5

3、 问题: There is a wide gap between___ according to a series of monthly surveys.
选项:
A:what employers want and what schools are producing
B:what college students want and what schools are producing
C:what employers want and what job market is offering
D:what college students want and what job market is offering
答案: 【what employers want and what schools are producing

4、 问题:According to an annual UC survey of first-year students, freshmen now list ____ as the most important reason to go to college.
选项:
A: getting promotion easily
B:learning about things that interest them
C:getting a better job
D:learning vocational skills
答案: 【getting a better job

5、 问题:When you are writing a summary you may do all of the following except_____.
选项:
A:identify the author and the title of the essay that you are summarizing

B:summarize the key supporting detail of the original essay
C:include your comment on the essay
D:state the thesis of the original essay
答案: 【include your comment on the essay

6、 问题:Colleges worried about filling seats have accommodated them by rolling out a bevy of practical majors, such as a bachelor’s degree in ____.
选项:
A:Western Civilization
B:Business
C:Chinese Philosophy
D:History of Rome in 18th century
答案: 【Business

7、 问题:Michael Roth, president of Wesleyan University, who is interested in making more fundamental changes to what happens in the classroom, wants more courses to be _____.
选项:
A:project-based
B: skill-based
C:content-based
D:work-based
答案: 【project-based

8、 问题:According to Michael Roth the universities can serve better if they _____.
选项:
A:cooperate more with companies to provide students with opportunities to solve real problems
B:cut the tuition fees and lower parents’ expectations
C:prepare students for the job market with more vocational education
D:prepare students for the job market without abandoning their traditional role to provide a broad education
答案: 【prepare students for the job market without abandoning their traditional role to provide a broad education

9、 问题:A summary is an account in a reader’s words that gives the main points of a piece of writing.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:If someone has a sense of entitlement, that means the person has a title acknowledged by others.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Week2: Paragraph Construction Test-2 for Lecture 2

1、 问题:In order to make your point clear as soon as possible, we’d better put the topic sentence ______ the paragraph.
选项:
A:in the middle of
B:in the end of
C:at any place in
D:at the beginning of
答案: 【at the beginning of

2、 问题:Colleges that score badly in PayScale’s rankings argue that ____.
选项:
A:all schools are from places with a promising job market
B:the rankings are based on relatively small numbers of graduates from each institution
C:universities that set out to serve everyone need not compete with selective institutions.
D:poor colleges have been measured by the same standards as rich ones that offer lots of financial aid
答案: 【the rankings are based on relatively small numbers of graduates from each institution

3、 问题:Why does this course suggest student writers to put a topic sentence at the very beginning of a paragraph?
选项:
A:Because it is wise to make your point clear as soon as possible in this age of information explosion.
B:Because a topic sentence should not be at the end of a paragraph.
C:Because a topic sentence should not be in the middle of a paragraph.
D:Because if you put it at the end of paragraph it becomes a thesis statement.
答案: 【Because it is wise to make your point clear as soon as possible in this age of information explosion.

4、 问题:The factors that force many colleges to cut costs and raise quality are ____.
选项:
A:technology and inflation
B:transparency and technology
C:job market and inflation
D:transparency and inflation
答案: 【transparency and technology

5、 问题: In a PEE structure you use explanations or examples to support your topic sentence.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:According to the passage, although college graduates earn much more than their peers with only a high school diploma, some degrees pay for themselves; others don’t.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:According to the passage, although college graduates earn much more than their peers with only a high school diploma, some degrees pay for themselves; others don’t.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Week3: Support Test-3 for Lecture 3

1、 问题:The following methods can serve as support when you write a paragraph except for ______.
选项:
A:statistics
B:examples
C: statements by authorities
D:argumentation
答案: 【argumentation

2、 问题:According to the research, women who could outearn their husbands choose not to work at all, or to work less because _____.
选项:
A:they think husbands should give more financial support to the family.
B:they still need to take more responsibilities at home to soothe their husbands’ unease at earning less
C:they need to take care of the children and household chores
D:they don’t like competition in companies
答案: 【they still need to take more responsibilities at home to soothe their husbands’ unease at earning less

3、 问题:The marriage market clears much less often in regions in which ___.
选项:
A:more women choose not to work at all
B:more women choose to take more responsibilities at home
C:more women have the potential to outearn men
D:more men have the potential to outearn women
答案: 【more women have the potential to outearn men

4、 问题:Marriage difficulties jump and divorce rates increase if the wife ____.
选项:
A:earns more
B:doesn’t work at all
C:earns less
D:doesn’t take care of the household and their children
答案: 【earns more

5、 问题:The writer suggests that government should take targeted policies to ___.
选项:
A:give a parental leave exclusively for fathers
B:break the glass ceiling for women at work
C:shift focus away from the male bread-winner model
D:advocate gender inequality
答案: 【shift focus away from the male bread-winner model

6、 问题:Researcher only used couples around the time of first marriage (22-34) for the study of income patterns of couples because they wanted to know whether or not the progress in economy has changed the social norm “men should earn more than their wives”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:According to The Practical Writer, an authority is a person who is in the position to know about a subject.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确


点击这里,查看后续答案①

点击这里,查看后续答案②(阿布查查更好用)


nancial aid 答案: 【the rankings are based


猜你喜欢
中国大学mooc慕课答案快速搜索教程
《中外服装史(玉林师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《外国文学作品选读(二)(江苏师范大学科文学院)1450746810 》mooc慕课答案2026年版
《教学设计原理与方法(青岛酒店管理职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《托幼机构教育环境创设(宿迁学院) 》mooc慕课答案2026年版
《公司金融(南阳师范学院)1450881442 》mooc慕课答案2026年版
《数字时代的品牌传播(吉林师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《遗传学(东北师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《生产运作管理(江西农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《诺奖作家英文作品赏析(天水师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《省思古今话人生(科院)(华北电力大学(保定)) 》mooc慕课答案2026年版
《国际商务导论2(齐齐哈尔大学) 》mooc慕课答案2026年版
《脑洞大开背后的创新思维(楚雄师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《云计算技术与应用课程(通识课)(河海大学) 》mooc慕课答案2026年版
《中西人论与文学(浙江大学) 》mooc慕课答案2026年版
《电视节目制作与特效(中国矿业大学银川学院)1458078443 》mooc慕课答案2026年版
《电工电子技术(潍坊理工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《宠物美容(江苏农牧科技职业学院)1002942029 》mooc慕课答案2026年版
《材料力学(湖南文理学院)1455736441 》mooc慕课答案2026年版
《公文写作与处理(北京联合大学) 》mooc慕课答案2026年版
《农业环境学(双语)(福建农林大学) 》mooc慕课答案2026年版
《信息技术2(matlab程序设计)(东北师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《影视后期编辑与合成(河北传媒学院) 》mooc慕课答案2026年版
《职业形象管理(九江学院) 》mooc慕课答案2026年版
《结构力学——超静定结构力学(大连理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《药物化学(陕西理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《中西文化比较(西安交通大学) 》mooc慕课答案2026年版
《医学心理学(武夷学院) 》mooc慕课答案2026年版
《思想道德修养与法律基础(魏彩霞)(浙江工商大学) 》mooc慕课答案2026年版
《高级英语二(孙秀银)(兴义民族师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《2018春军事理论5班(南京农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《食品微生物学(郑州工程技术学院)1467142492 》mooc慕课答案2026年版
《环境毒理学(赵剑)(沈阳药科大学) 》mooc慕课答案2026年版
《大学物理(磁学、振动和波、光学、量子)(中国矿业大学)1467123493 》mooc慕课答案2026年版
《大学物理典型问题解析—近代物理(北京理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《人工智能(江西科技师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《客户关系管理(辽宁科技学院) 》mooc慕课答案2026年版
《商事法律实务(潍坊学院) 》mooc慕课答案2026年版
《书法课堂(东北大学) 》mooc慕课答案2026年版
《检测技术及仪表(青岛科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《旅游文化(金陵科技学院) 》mooc慕课答案2026年版
《测量学(长安大学)1466946447 》mooc慕课答案2026年版
《有机化学(中南民族大学) 》mooc慕课答案2026年版
《工程地质与水文地质(中国矿业大学)1464756443 》mooc慕课答案2026年版
《现代汉语(新疆财经大学) 》mooc慕课答案2026年版
《行政处罚法(长沙学院) 》mooc慕课答案2026年版
《统计学(北京物资学院) 》mooc慕课答案2026年版
《社会医学(研究生)(潍坊医学院) 》mooc慕课答案2026年版
《仪器分析实验(2021年秋季)(闽江学院) 》mooc慕课答案2026年版
《创业基础(京训钉)1465251450 》mooc慕课答案2026年版
《互联网时代的营销变革(宁夏大学) 》mooc慕课答案2026年版
账户
更新
搜索
帮助
答案目录