《英语写作III(江西科技师范大学) 》mooc慕课答案2026年版 | 萌面人

《英语写作III(江西科技师范大学) 》mooc慕课答案2026年版


plains the meaning of the original sente


2020-03-05到2020-07-25

第二周 思辨性阅读 单元测试

1、 问题:Mark the letter that identifies the tone for each of the following sentences. Baseball was invented as an urban game in order for owners to make money, players to become arrogant, and spectators to drink overpriced beer.
选项:
A: objective
B: nostalgic
C: humorous
D:
答案: 【 humorous

2、 问题: The Puritans came to the new land for religious freedom, yet they allowed little freedom to their followers. Anne Hutchinson was banished from the colony for preaching that salvation can come through good works.
选项:
A: ironic
B: sentimental
C: optimistic
D:
答案: 【 ironic

3、 问题:When I study now, I’m in a lab with 50 noisy computers. What happened to the quiet chair in a corner with a table for your books, papers, and pencils?
选项:
A: objective
B: nostalgic
C: bitter
D:
答案: 【 nostalgic

4、 问题: If given the funding, scientists could trace most aggressive behavior of crime and violence to either too much testosterone or low blood sugar.
选项:
A: objective
B: sentimental
C: subjective
D:
答案: 【 objective

【作业】第二周 思辨性阅读 单元作业

1、 问题:Annotations are often used to clarify meaning. The exercise below is to give your practice using context clues to understand the meaning of a word. Use your general knowledge along with information from the entire text to write a definition, synonym, or description of the underlined word in the blank provided. Read through the entire passage before making a decision. Note that some of the words appear more than once; by the end of the passage your should have a good idea of their meaning. Do not worry if your definition is not exact; a general idea of the meaning will often allow your to understand the meaning of a written text. People in Americas before Last Ice Age? A site in northeastern Brazil has yielded evidence of the earliest known human occupation in the Americas, approximately 32,000 years ago, according to a report by two French scientists.Although the discovery, reported in June 19 NATURE, does not resolve long-standing archaeological disputes over when and how people first arrived in the New World, the site is much older than others where human occupation has been firmly established. Several such finds in the southwestern United States date to 11,500 years ago, and a rock shelter near Pittsburgh is thought to contain evidence of use by humans 19,000 years ago; previously, the earliest known site occupied by humans in South America was 14,200 years old. –From Reader’s Choice by Baudoin, E.M. et., 1997, p. 951) site: _2) occupation: _3) resolve: _

4) disputes: _5) firmly: _
评分规则: 【 location, place
habitation, settlement, residence
solve, settle, decide
disagreements, debates, controversies
definitely, positively, strongly, well

第三周 概要写作 单元测验

1、 问题: Read the following paragraph and compare the summaries. Decide which is the best.Researchers in France and the United States have recently reported that baboons are able to think abstractly. It has been known for some time that chimpanzees are capable of abstract thought, but baboons are a more distant relation to mankind. In the experiment, scientists trained two baboons to use a personal computer and a joystick. The animals had to match computer designs which were basically the same, but had superficial differences. In the experiment the baboons performed better than would be expected by chance. The researchers describe their study in an article in the Journal of Experimental Psychology.
选项:
A: French and American scientists have shown for the first time that baboons have the ability to think in
 an abstract way. The animals were taught to use a computer, and then had to select patterns that were similar, which they did at a rate better than chance.
B: Baboons are a kind of monkey more distant from
 man than chimpanzees. Although it is known that chimpanzees are able to think abstractly, until recently it was not clear if baboons could do the same. But new research by various scientists has shown that this is so.
C:According to a recent article in the Journal of Experimental Psychology, baboons are able to 
think in an abstract way. The article describes how researchers trained two baboons to use a personal computer and a joystick. The animals did better than would be expected. –Academic writing: A Handbook for International Students by Stephen Bailey, 2006, London & New York: Routledge, p. 34
D:
答案: 【According to a recent article in the Journal of Experimental Psychology, baboons are able to 
think in an abstract way. The article describes how researchers trained two baboons to use a personal computer and a joystick. The animals did better than would be expected. –Academic writing: A Handbook for International Students by Stephen Bailey, 2006, London & New York: Routledge, p. 34

2、 问题: Read the following paragraph and compare the summaries. Decide which is the best.Sociolinguistics is concerned with the ethnography of speaking, that is, with cultural and subcultural patterns of speech variation in different social contexts. The sociolinguist might ask, for example, what kinds of things one talks about in casual conversations with a stranger. A foreigner may know English vocabulary and grammar well but may not know that one typically chats with a stranger about the weather or where one comes from, and not about what one ate that day or how much money one earns. A foreigner may be familiar with much of the culture of a North American city, but if that person divulges the real state of his or her health and feelings to the first person who says, “How are you?” he or she has much to learn about “small talk” in North American English. Similarly, North Americans tend to get confused in societies where greetings are quite different from ours. People in some other societies may ask a greeting, “Where are you going?” or “What are you cooking?” Some Americans may think such questions are rude; others may try to answer in excruciating detail, not realizing that only vague answers are expected, just as we don’t really expect a detailed answer when we ask people “How are you?” –Judith Resnick & Lanny Lester, Text & Thought, pp. 194-195
选项:
A:A foreigner may be familiar with the English language but not with the appropriate topics for making small talk.
B: North Americans may not respond appropriately to greetings in other societies.
C:Conversation differs around the world.
D:Sociolinguists are interested in how speech is used in different cultures and different social contexts, such as in making small talk and greeting people.
答案: 【Sociolinguists are interested in how speech is used in different cultures and different social contexts, such as in making small talk and greeting people.

3、 问题:Paraphrase: Choose the choice that best explains the meaning of the original sentence.Nine out of ten doctors responding to a survey said they recommend our product to their patients if they recommend anything.
选项:
A: Nine out of ten doctors recommend the product.
B:Of the doctors who responded to a survey, nine out of ten doctors recommend the product.
C: If they recommend anything, nine out of ten doctors responding to a survey recommend the product.
D:Most doctors recommend the product.
答案: 【 If they recommend anything, nine out of ten doctors responding to a survey recommend the product.

4、 问题:Paraphrase: Choose the choice that best explains the meaning of the original sentence. This organization may succeed marvelously at what it wants to do, but what it wants to do may not be all that important.
选项:
A:Although the organization may reach its goals, the goals might not be important.
B:The organization is marvelous.
C:What the organization wants is marvelous.
D:The organization does not have a clear goal.
答案: 【Although the organization may reach its goals, the goals might not be important.

5、 问题: Paraphrase: Choose the choice that best explains the meaning of the original sentence.This book contains a totally new outlook that combines the wisdom of the past with scientific knowledge to solve the problems of the present.
选项:
A:Problems of the past and present are solved in this book.
B:In this book, current knowledge and past wisdom are combined to solve current problems.
C:Only by using knowledge of the past and present can we solve problems.
D:None of today’s problems can be solved without scientific knowledge.
答案: 【Only by using knowledge of the past and present can we solve problems.

6、 问题:Paraphrase: Choose the choice that best explains the meaning of the original sentence. It would be difficult to overpraise this book.
选项:
A:This is a difficult book.
B:It is difficult not to overpraise this book.
C:This book deserves much praise.
D:It is difficult to praise this book.
答案: 【This book deserves much praise.

7、 问题: Paraphrase: Choose the choice that best explains the meaning of the original sentence. When there is an absence of reliable information about drugs, the risks involved in using them are greatly increased.
选项:
A:There is no reliable information about drugs.
B:There are no risks involved in using drugs if we have reliable information about them.
C:The risks involved in using drugs have increased.
D:Using drugs is more dangerous when we don’t know what effects and danger are involved.
答案: 【Using drugs is more dangerous when we don’t know what effects and danger are involved.

【作业】第三周 概要写作 单元作业

1、 问题:概要写作归纳段落大意Read each paragraph below and then write a restatement of ideas in the original paragraph, or a brief one-sentence summary. Note that restatements give the same information in a different way. (10 points) Paragraph 1 Often people who hold higher positions n a give group overestimate their performance, while people in the lowest levels of the group underestimate theirs. While this may not always be true, it does indicate that often the actual position in the group has much to do with the feeling of personal confidence a person may have. Thus, members who hold higher positions in a group or feel that they have an important part to play in the group will probably have more confidence in their own performance. (3 points) Paragraph 2Like any theory of importance, that of social or cultural anthropology was the work of many minds and took on many forms. Some, the best known of its proponents, worked on broad areas and attempted to describe and account for the development of human civilization in its totality. Others restricted their efforts to specific aspects of the culture, taking up the evolution of art, or the state, or religion. (3 points) Paragraph 3There was a time when scholars held that early humans lived in a kind of beneficent anarchy, in which people were granted their rights by their fellows and there was no governing or being governed. Various early writers looked back to this Golden Age but the point of view that humans were originally children of nature is best known to us in the writings of Rousseau, Locke, and Hobbes. These men described the concept of social contract, which they said had put an end to the state of nature in which the earliest humans were supposed to have lived. (4 points)
评分规则: 【 归纳大意得分标准: 1)用一句话归纳大意; 2)未使用与原文完全相同的句子结构; 3)用自己的话对原文意思进行表述; 4)符合概要或归纳大意写作的基本要求。1. 每小题得分及参考答案:Paragraph 1(3分):
People in positions of power in a group may feel they do better work than they really do.Paragraph 2(3分):
Cultural anthropologists, also known as social anthropologists, may work in either broad or restricted areas.Paragraph 3(4分):According to the author, scholars today do not hold that early humans lived in a state of anarchy.

【作业】第五周 分析性写作 单元作业

1、 问题:Answer the following two questions:1)How can we develop an interpretive analysis of a short story?2)Why do we need a lead-in in the introduction part of a literary analysis?
评分规则: 【 1)回答包括以下六个内容点即可,共6分,每个1分:a) Read the story carefully and raise a research question;
b) Do preliminary research over the story to locate existing studies;
c) Based on the existing studies, adjust the scope of our research question;
d) Locate more sources, both from the story and from the existing studies;
e) Read the sources again, take notes and get ready to write.
f) Write, revise, edit, and proof-read.
2)4分,以下划线部分为得分要点:It is to get readers’ attention to the topic or to grab readers’ interest in the topic to be discussed.

第五周 分析性写作 单元检测

1、 问题: Which of the following fails to define an “analysis” in writing?
选项:
A: To examine something in detail.
B: To discover what something means.
C: To combine ideas from different sources.
D: To break something into its different parts.
答案: 【 To combine ideas from different sources.

2、 问题:What is the nature of an analysis essay?
选项:
A:An evaluation of an article or a book.
B:An inquiry into the meaning of a given topic.
C:A description of the components of an object.
D:An argument for a certain viewpoint over a hot issue.
答案: 【An inquiry into the meaning of a given topic.

3、 问题:Which of the following is NOT the criterion for source evaluation in literary analysis?
选项:
A: Reputation
B:Currency
C: Relevance
D: Sufficiency
答案: 【 Reputation

4、 问题:What does the letter “I” in OCIE stand for in paragraph development?
选项:
A:Instance.
B: Interest.
C:Input.
D:Interpretation.
答案: 【Interpretation.

第六周 综合性写作 单元检测

1、 问题:You may have to make explicit an indirect connection between two separate sources.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2、 问题:In the final writing of your synthesis, you must explain each source material clearly to your readers.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

3、 问题:To make the connection clear to readers, use transitions between sections.
选项:


点击这里,查看后续答案①

点击这里,查看后续答案②(阿布查查更好用)


nce.Nine out of ten doctors responding t


猜你喜欢
中国大学mooc慕课答案快速搜索教程
《UG塑料模具设计(湖北三峡职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
2017 大学计算机(陈嫄玲)(郑州轻工业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《英美短篇小说(北京联合大学) 》mooc慕课答案2026年版
《当代社会的公民责任-曹静-研究生(东北财经大学) 》mooc慕课答案2026年版
《铁道工程概论(北京交通大学) 》mooc慕课答案2026年版
《三维动画制作(郑州经贸学院) 》mooc慕课答案2026年版
《走近儿童的心理世界 (李新园)(南宁师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《高级英语II(海南大学) 》mooc慕课答案2026年版
《工程造价管理(南昌工程学院) 》mooc慕课答案2026年版
《统计学(曾慧)(浙江工商大学) 》mooc慕课答案2026年版
《离散数学(长沙学院) 》mooc慕课答案2026年版
《概率论与数理统计(福建农林大学)1450231478 》mooc慕课答案2026年版
《通信原理(盐城师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《论文写作指导(内蒙古大学) 》mooc慕课答案2026年版
《大数据技术原理及应用(ZB4922-1)(湖北经济学院) 》mooc慕课答案2026年版
《发展心理学(陈衍)(贵州师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《会展策划与组织(新疆财经大学商务学院) 》mooc慕课答案2026年版
《大学生职业发展与就业指导(河套学院)1452515540 》mooc慕课答案2026年版
《计算机网络(山西传媒学院) 》mooc慕课答案2026年版
《高级语言程序设计(南京邮电大学)1468195468 》mooc慕课答案2026年版
《项目管理与大学学习-蔡少茹(厦门大学嘉庚学院) 》mooc慕课答案2026年版
《军事理论(经济学院方锐)(深圳职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《中国古代文学(四)(南京师范大学泰州学院) 》mooc慕课答案2026年版
《食品毒理学(成教)(江苏卫生健康职业学院) 》mooc慕课答案2026年版
《程序设计语言VB(苏州科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《健美操(徐爱萍)(南宁师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《中国税收(东北财经大学)1464306455 》mooc慕课答案2026年版
《电机学(南京信息工程大学滨江学院)1450769528 》mooc慕课答案2026年版
《柔力球(通识课课程包课程) 》mooc慕课答案2026年版
《画法几何及土木工程制图(下)(南京理工大学泰州科技学院) 》mooc慕课答案2026年版
《婚姻家庭继承法(喀什大学) 》mooc慕课答案2026年版
《高频电子技术(四川信息职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《生理学(济宁医学院) 》mooc慕课答案2026年版
《植物生理学实验(南京师范大学)1464995442 》mooc慕课答案2026年版
《微生物学(山西农业大学)1455713444 》mooc慕课答案2026年版
《知识产权法理论与实务(首都师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《电工与电子学A(2)(湖南科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《汉印临摹 》mooc慕课答案2026年版
《微生物学(淮阴师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《RFID技术基础(郑州职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《生命的奥秘-不朽的基因(山东大学)1465992445 》mooc慕课答案2026年版
《运输管理学(湖南涉外经济学院) 》mooc慕课答案2026年版
《税务会计实务(浙江外国语学院) 》mooc慕课答案2026年版
2017 2017秋-商务英语(中南财经政法大学) 》mooc慕课答案2026年版
《生物化学(河南大学)1465693464 》mooc慕课答案2026年版
《交通运输法规(张新芳)(天津职业技术师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《税收筹划(广西财经学院) 》mooc慕课答案2026年版
《大学计算机基础(西安理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《儿童保健学—从新手爸妈到育儿专家(乡村振兴智慧教育云平台) 》mooc慕课答案2026年版
《刑事诉讼法(湖北民族大学) 》mooc慕课答案2026年版
账户
更新
搜索
帮助
答案目录