《大学英语(一级)– 陈穗珊(暨南大学) 》mooc慕课答案2026年版 | 萌面人

《大学英语(一级)– 陈穗珊(暨南大学) 》mooc慕课答案2026年版


no tickets. 选项: A:plan B:survey C:reser


2020-09-26到2020-12-27

Week 1 Meeting people Quiz 1

1、 问题:Which of the following words is not a name of occupation?
选项:
A:bachelor
B: chef
C:musician
D: architect
答案: 【bachelor

2、 问题:Man: What do they do?Woman: _____.
选项:
A:They are flight attendants.
B:They are from Japan.
C:They like music.
D:They are quite busy on weekends.
答案: 【They are flight attendants.

3、 问题:Woman: What’s your family name?Man: Groban.Woman: Groban? _____.Man: G-R-O-B-A-NWoman: And your given name?
选项:
A:And your given name?
B:How do you spell that?
C:Nice to meet you.
D:It’s a weird name.
答案: 【How do you spell that?

4、 问题:In his junior year, Gates ______ Harvard to devote his energies to Microsoft.
选项:
A:stopped off
B:gave in
C:dropped out of
D:pulled up
答案: 【

dropped out of】

5、 问题:When ZHANG XIN fills in a _____ information form in English, he writes YIN in the box for first name and ZHANG in the box for last name.
选项:
A:personal
B:personnel
C:person
D:people
答案: 【personal

6、 问题:To _____ confusion in the football games, the two teams will wear different colors.
选项:
A:avoid
B:refuse
C:create
D:ban
答案: 【avoid

7、 问题:In addition to his _____ for computers, Tom is interested in biotechnology.
选项:
A:access
B:career
C:passion
D:involvement
答案: 【passion

8、 问题:In China and in many Asian countries, family name comes first.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:My teacher’s name is Ellen Clark. Ellen is his nickname.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:Tiger was born in America. From this statement we can know about Tiger’s nationality.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Week 2 Leisure time activities Quiz 2

1、 问题:—Are you free on Friday? A new sci-fi film is on at the Cinema.—Really? _, but I’m busy on Friday.
选项:
A:I don’t feel like it
B:I had better go
C:That’s not my style
D:I’d love to go
答案: 【I’d love to go

2、 问题:If you want to go to the theater, you’ll have to make a ______, or there will be no tickets.
选项:
A:plan
B:survey
C:reservation
D:budget
答案: 【reservation

3、 问题:The children were all ______ when Mother told them stories.
选项:
A:ears
B:eyes
C:mouths
D:teeth
答案: 【ears

4、 问题:On rainy afternoons I’m always in the ______ for a good book.
选项:
A:feeling
B:mood
C:emotion
D:temper
答案: 【mood

5、 问题:Mary was a good student, a championship athlete, and ______.
选项:
A:as a loyal friend
B: she was loyal
C:a loyal friend
D:being loyal
答案: 【a loyal friend

6、 问题:Mary was short and plump, ______ her mother who was tall and willowy.
选项:
A:in harmony with
B:in contrast to
C:in relation to
D:in case of
答案: 【in contrast to

7、 问题:About 10 musicians were performing instrumental music in the ______ concert.
选项:
A:live
B:living
C:alive
D:lived
答案: 【live

8、 问题:If you are very interested in something, you can probably say “I’m really into it.”
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:If something is like music to your ears, it must be very pleasant to hear.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:The moon-landing mission has been hailed as an unprecedented success. The underlined word “unprecedented” probably means “unknown”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Week 3 Talking about families Quiz 3

1、 问题:The Australian couple ______ six children between 1991 and 1998.
选项:
A:adapted
B:adopted
C:altered
D:brought
答案: 【adopted

2、 问题:Although they are ______ twins, Linda and Beth are different in some ways.
选项:
A:identical
B:original
C:alike
D:same
答案: 【identical

3、 问题:My brother and I both enjoy sports and are very healthy. Besides, we are ______ in many other ways.
选项:
A:liking
B:likely 
C:like
D:alike
答案: 【alike

4、 问题:A recent online ______ found that 61 per cent of college seniors intend to move home for some time following graduation.
选项:
A:survey
B:review
C:convey
D:surfing
答案: 【survey

5、 问题:On November 18, 1997, Bobbi gave ______ to septuplets — three daughters and four sons.
选项:
A:born
B:birth
C:bear
D:life
答案: 【birth


点击这里,查看后续答案①

点击这里,查看后续答案②(阿布查查更好用)


vation D:budget 答案: 【reservation】 3、 问题:


猜你喜欢
中国大学mooc慕课答案快速搜索教程
《数据结构(宁波财经学院)1465688452 》mooc慕课答案2026年版
《品牌化:形象、创意与传播(黄冈科技职业学院) 》mooc慕课答案2026年版
《工程测量(河南师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《网络虚拟化技术(高桥东-)(南京理工大学紫金学院) 》mooc慕课答案2026年版
《2021年秋魅力汉语(慕课)SPOC(华中农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《硕士生基础英语2(辽宁工程技术大学)1456558442 》mooc慕课答案2026年版
《互联网思维与数字化自主学习(华中师范大学)1450430448 》mooc慕课答案2026年版
《合同法(辽宁工程技术大学) 》mooc慕课答案2026年版
《形意拳—形意十二形(晋中学院) 》mooc慕课答案2026年版
3000 分析化学(江西理工大学)1452513535 》mooc慕课答案2026年版
《大学英语写作基础(黑龙江中医药大学) 》mooc慕课答案2026年版
《Systemic Anatomy(Wenzhou Medical University) 》mooc慕课答案2026年版
《体育与健康(西安交通工程学院) 》mooc慕课答案2026年版
《学校体育学(浙江大学) 》mooc慕课答案2026年版
《算法设计与分析(北京大学) 》mooc慕课答案2026年版
《商务礼仪(江苏电子信息职业学院) 》mooc慕课答案2026年版
《2021春英语写作(2)(邵春燕)(山东大学) 》mooc慕课答案2026年版
《轮机自动化(2018年春)(大连海事大学) 》mooc慕课答案2026年版
《信息理论基础(淮阴师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《微信小程序开发(山东电子职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《热力发电厂(河北建筑工程学院) 》mooc慕课答案2026年版
《机械设计A(福建农林大学)1460442442 》mooc慕课答案2026年版
《Windows服务器配置与管理(新乡职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《财政与税收(四川农业大学)1463311473 》mooc慕课答案2026年版
《2018春微积分A二(温海瑞)(北京理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《化学生物学(暨南大学) 》mooc慕课答案2026年版
《设计思维与创新设计(柳州工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《钢琴文献与教学法(吉林师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《高分子化学与物理(龙梅)(贵州民族大学) 》mooc慕课答案2026年版
《2021秋基础会计学(山东大学) 》mooc慕课答案2026年版
《信息检索与应用(贵州民族大学人文科技学院)1458652444 》mooc慕课答案2026年版
《影视广告设计与制作(北京联合大学) 》mooc慕课答案2026年版
《软件技术基础H(太原理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《商务英语精读(四)(南阳师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《商务英语(广东外语外贸大学) 》mooc慕课答案2026年版
《单片机技术应用(南京工业职业技术大学)1461493456 》mooc慕课答案2026年版
《智能控制(东北电力大学) 》mooc慕课答案2026年版
《园艺植物育种学总论(西北农林科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《化学反应工程(绥化学院) 》mooc慕课答案2026年版
《医学影像学(成都大学) 》mooc慕课答案2026年版
《工程图学–宋彦(中国矿业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《2021秋大学物理AⅡ-电磁学(胡海云)(北京理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《投资银行与资本运营(福建师范大学协和学院) 》mooc慕课答案2026年版
《思想道德与法治(山东商业职业技术学院)1465503472 》mooc慕课答案2026年版
2017 2017秋C语言程序设计(威海王峥)(哈尔滨工业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《大学体育(河北师范大学汇华学院) 》mooc慕课答案2026年版
《船舶的心脏-船舶动力装置技术管理6(大连海事大学) 》mooc慕课答案2026年版
《社会保障学(铜陵学院) 》mooc慕课答案2026年版
《跨文化交际(江汉大学) 》mooc慕课答案2026年版
《计算机辅助制造(CAM)(河南职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
账户
更新
搜索
帮助
答案目录