《李姝娟-英语语言拓展B-英语国家社会与文化(武汉纺织大学) 》mooc慕课答案2026年版 | 萌面人

《李姝娟-英语语言拓展B-英语国家社会与文化(武汉纺织大学) 》mooc慕课答案2026年版


ca, which incorporated the spirit of obe


2020-02-17到2020-05-03

第一讲 地理、民族和语言 第一单元测试

1、 问题:Which city is the largest financial centre in the U.K. after London?
选项:
A:Edinburgh
B: Birmingham
C:Manchester
D:Cardiff
答案: 【Edinburgh

2、 问题:What is the capital of Wales?
选项:
A: Edinburgh
B: Manchester
C:Cardiff
D:Belfast
答案: 【Cardiff

3、 问题:Among the White Americans in the US, the most powerful and influential group is the ___.
选项:
A:WASPs
B: PASWs
C:SWAPs
D:AWSPs
答案: 【WASPs

4、 问题:Which minority is regared as the “model minority” in America?
选项:
A:White American
B:African American
C: Latino
D:Asian American
答案: 【Asian American

5、 问题:Which of the following expression is typical British English?
选项:
A:Have you got a pen?
B: He doesn’t have a pen.
C:I would love to go camping on the weekend.
D:We need to work together on a team.
答案: 【Have you got a pen?

6、 问题:The two main islands of the British Isles are Great Britain and Ireland.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:New York is the capital of the United States.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Washington D.C. is the capital of the United States.】

8、 问题:The state of California is located in the northeast of the country.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【​The state of California is located in thesouthwest of the country.】

9、 问题: Chinese is the fourth most-spoken language in the USA.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Chinese is the third most-spoken language in the USA.】

10、 问题: English and Welsh are both Celtic Languages.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【English is a Germanic language, and Welsh is a Celtic Language.】

11、 问题:There are ______ countries in the U.K..
答案: 【(以下答案任选其一都对)4;
four

12、 问题:The capital of England is _____.
答案: 【London

13、 问题:The largest city in the U.S. is ____.
答案: 【(以下答案任选其一都对)New York;
New York city;
New York City;
the New York City;
the New York city

14、 问题: In the United States, ___ is the most common language in the country after English.
答案: 【Spanish

15、 问题:What is the American English for the word autumn?
答案: 【fall

第二讲 历史 第二单元测试

1、 问题:Which of the following document is the one issued to free the slaves in America?
选项:
A: The Declaration of Independence
B:The Constitution
C:The Bill of Rights
D:The Emancipation Proclamation
答案: 【The Emancipation Proclamation

2、 问题:The British government began to increase the economic exploitation of the colonies to __.
选项:
A:Gain greater control of the colonies
B:Pay off its debt due to the war
C: Develop more colonies
D:Show its supremacy over the colonies
答案: 【Pay off its debt due to the war

3、 问题:The Pilgrims signed an agreement called the _______ in their journey to America, which incorporated the spirit of obedience to the common good.
选项:
A:Mayflower Agreement
B:Mayflower Contract
C:Mayflower Compact
D: Mayflower Protocol
答案: 【Mayflower Compact

4、 问题:The Celtic tribes were ancestors of ____.
选项:
A: the Highland Scots
B:the Irish
C:the Welsh
D:the Vikings
答案: 【 the Highland Scots;
the Irish;
the Welsh

5、 问题:In history, which monarchs are given the title “the Great?”
选项:
A:Alexander, King of Macedonia and Persia
B:Catherine, Empress of Russia
C:Emperor Wu of Han, Emperor of Han China
D:Alfred King of Wessex, England
答案: 【Alexander, King of Macedonia and Persia;
Catherine, Empress of Russia;
Emperor Wu of Han, Emperor of Han China;
Alfred King of Wessex, England

6、 问题:Which of the following statements about the British Empire are True?
选项:
A: It ruled about one-fifth of the world’s population at its height.
B: It covered almost a quarter of the Earth’s total land area.
C: Its political,legal,linguistic and cultural legacy is widespread.
D: It was often described as “the empire on which the sun never sets”.
答案: 【 It ruled about one-fifth of the world’s population at its height.;
It covered almost a quarter of the Earth’s total land area.;
Its political,legal,linguistic and cultural legacy is widespread.;
It was often described as “the empire on which the sun never sets”.

7、 问题:Which of the following statements about the American Civil War are TRUE?
选项:
A:It was a war between the North and the South.
B:It was a war between the Britain and its colonies.
C:It was as the result of the long-standing controversy over the enslavement of black people.
D:It broke out in April 1761.
答案: 【It was a war between the North and the South.;
It was as the result of the long-standing controversy over the enslavement of black people.

8、 问题:The British Empire established many private companies to administer colonies and oversea trade, the most famous one is East India Company in India.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:By 1733, English settlers had occupied 12 colonies along the Atlantic coast.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【By 1733, English settlers had occupied 13 colonies along the Atlantic coast.】

10、 问题:British history before 55 BC is basically undocumented.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

11、 问题:During the War, the fundamental documents of the US,________, was drafted and issued in 1776.
答案: 【(以下答案任选其一都对)the Declaration of Independence;
The Declaration of Independence

12、 问题:After the Civil War, _____ , which had divided the country from its beginning, was abolished, and slaves became free men since then .
答案: 【(以下答案任选其一都对)slavery;
Slavery

第三周 政治 第三单元测试


点击这里,查看后续答案①

点击这里,查看后续答案②(阿布查查更好用)


dience to the common good. 选项: A:Mayflow


猜你喜欢
中国大学mooc慕课答案快速搜索教程
《中级财务会计(新疆财经大学) 》mooc慕课答案2026年版
《国际私法A(福建江夏学院) 》mooc慕课答案2026年版
《英语写作III(江西科技师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《UG塑料模具设计(湖北三峡职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
2017 大学计算机(陈嫄玲)(郑州轻工业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《英美短篇小说(北京联合大学) 》mooc慕课答案2026年版
《当代社会的公民责任-曹静-研究生(东北财经大学) 》mooc慕课答案2026年版
《铁道工程概论(北京交通大学) 》mooc慕课答案2026年版
《三维动画制作(郑州经贸学院) 》mooc慕课答案2026年版
《走近儿童的心理世界 (李新园)(南宁师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《高级英语II(海南大学) 》mooc慕课答案2026年版
《工程造价管理(南昌工程学院) 》mooc慕课答案2026年版
《统计学(曾慧)(浙江工商大学) 》mooc慕课答案2026年版
《离散数学(长沙学院) 》mooc慕课答案2026年版
《概率论与数理统计(福建农林大学)1450231478 》mooc慕课答案2026年版
《通信原理(盐城师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《论文写作指导(内蒙古大学) 》mooc慕课答案2026年版
《大数据技术原理及应用(ZB4922-1)(湖北经济学院) 》mooc慕课答案2026年版
《发展心理学(陈衍)(贵州师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《会展策划与组织(新疆财经大学商务学院) 》mooc慕课答案2026年版
《大学生职业发展与就业指导(河套学院)1452515540 》mooc慕课答案2026年版
《计算机网络(山西传媒学院) 》mooc慕课答案2026年版
《高级语言程序设计(南京邮电大学)1468195468 》mooc慕课答案2026年版
《项目管理与大学学习-蔡少茹(厦门大学嘉庚学院) 》mooc慕课答案2026年版
《军事理论(经济学院方锐)(深圳职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《中国古代文学(四)(南京师范大学泰州学院) 》mooc慕课答案2026年版
《食品毒理学(成教)(江苏卫生健康职业学院) 》mooc慕课答案2026年版
《程序设计语言VB(苏州科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《健美操(徐爱萍)(南宁师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《中国税收(东北财经大学)1464306455 》mooc慕课答案2026年版
《电机学(南京信息工程大学滨江学院)1450769528 》mooc慕课答案2026年版
《柔力球(通识课课程包课程) 》mooc慕课答案2026年版
《画法几何及土木工程制图(下)(南京理工大学泰州科技学院) 》mooc慕课答案2026年版
《婚姻家庭继承法(喀什大学) 》mooc慕课答案2026年版
《高频电子技术(四川信息职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《生理学(济宁医学院) 》mooc慕课答案2026年版
《植物生理学实验(南京师范大学)1464995442 》mooc慕课答案2026年版
《微生物学(山西农业大学)1455713444 》mooc慕课答案2026年版
《知识产权法理论与实务(首都师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《电工与电子学A(2)(湖南科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《汉印临摹 》mooc慕课答案2026年版
《微生物学(淮阴师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《RFID技术基础(郑州职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《生命的奥秘-不朽的基因(山东大学)1465992445 》mooc慕课答案2026年版
《运输管理学(湖南涉外经济学院) 》mooc慕课答案2026年版
《税务会计实务(浙江外国语学院) 》mooc慕课答案2026年版
2017 2017秋-商务英语(中南财经政法大学) 》mooc慕课答案2026年版
《生物化学(河南大学)1465693464 》mooc慕课答案2026年版
《交通运输法规(张新芳)(天津职业技术师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《税收筹划(广西财经学院) 》mooc慕课答案2026年版
账户
更新
搜索
帮助
答案目录