《英语演讲与辩论(湖南师范大学) 》mooc慕课答案2026年版 | 萌面人

《英语演讲与辩论(湖南师范大学) 》mooc慕课答案2026年版


rved as a volunteer teacher, probably yo


2021-03-15到2021-05-16

第一周 Introduction to Public Speaking 公共演讲入门 第一章测试

1、 问题:Which of the following is NOT one of the great English speakers in the history of the last one hundred years?
选项:
A:Winston Churchil.
B:Adam Smith.
C:Martin Luther King.
D:none of the above
答案: 【Adam Smith.

2、 问题:To draw audience’s attention, a good speaker always shows _ to/for his/her speech.
选项:
A:passion
B:indifference
C:a craze
D:none of the above
答案: 【passion

3、 问题:What channel did Winston Churchill employ when making speech during the Second World War?
选项:
A:Radio.
B:Television.
C:Internet.
D:none of the above
答案: 【Radio.

4、 问题:Without the nutritious base of_, a good speech is impossible to occur.
选项:
A:critical thinking
B:culture
C:logic
D:none of the above
答案: 【culture

5、 问题:Cicero, the greatest speech maker in ancient Rome, felt _ when making a speech.
选项:
A:easy
B:confident
C:nervous
D:none of the above
答案: 【nervous

6、 问题:According to a professional speech consultant, _ can reduce stage fright by up to 75 percent.
选项:
A:rich experience
B:preparation
C:confidence
D:none of the above
答案: 【preparation

7、 问题:Mr. Roosevelt was a very ethical speaker because_.
选项:
A:he was paralyzed
B:he gave speech
C:he managed to stand up and made a speech for his country
D:none of the above
答案: 【he managed to stand up and made a speech for his country

8、 问题:To get the attention and interest of the audience, you can take the following methods except_.
选项:
A:posing a question
B:telling a story
C:making a long statement
D:none of the above
答案: 【making a long statement

9、 问题:We can present the main points by employing the following orders except _.
选项:
A: chronological order
B:topical order
C:alphabetical order
D:none of the above
答案: 【alphabetical order

10、 问题:The right postures of making a speech include the following except_.
选项:
A:hanging your arms loosely by your side
B:planting your feet widely
C:looking over your audience and smiling
D:none of the above
答案: 【planting your feet widely

第二周 Speech Preparation: Getting Started 演讲准备:起始部分 第二章测试

1、 问题:If you have served as a volunteer teacher, probably you can talk about_.
选项:
A:your love for music
B:your experience of being a volunteer teacher
C:your findings during the travel
D:none of the above
答案: 【your experience of being a volunteer teacher

2、 问题:Which of the following is NOT one of the three general purposes of public speech?
选项:
A:To inform.
B:To persuade.
C:To criticize.
D:none of the above
答案: 【To criticize.

3、 问题:It’s important to prevent your purpose from_.
选项:
A:being general
B:being clear
C:being specific
D:none of the above
答案: 【being general

4、 问题: Many experienced speakers consider ___ “ the very life of speeches”.
选项:
A:examples
B:statistics
C:testimony
D:none of the above
答案: 【examples

5、 问题:_____ is an example that describes an imaginary or fictitious situation.
选项:
A:A hypothetical example
B:An extended example
C:A brief example
D:none of the above
答案: 【A hypothetical example

6、 问题:Lord Kelvin once said “When you can measure what you are speaking about, and express it in _, you know something about it.”
选项:
A:examples
B:numbers
C:testimony
D:none of the above
答案: 【numbers

7、 问题:Which of the following sources may not be considered reliable or trustworthy when a speaker cites statistics from them?
选项:
A:government websites
B:personal blogs
C:academic institutions
D:none of the above
答案: 【personal blogs

8、 问题: In your speech you include the statement made by a top student in your class to illustrate the importance of study habits, this kind of testimony is called _.
选项:
A:expert testimony
B:celebrity testimony
C:peer testimony
D:none of the above
答案: 【peer testimony

9、 问题:Without an eye to observe and a mind to do real thinking, you cannot find the most suitable topic. _.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:“To impose legal measures and moral criticism on domestic violence” is no more instructive than “domestic violence”. _.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

第四周 Speech Preparation: Organizing and Outlining (2) 演讲准备:组织和设计(2) 第三章测试

1、 问题:A good speaker always organizes his speech in a/an _____ way so that the audience can follow his ideas from beginning to end.
选项:
A:random
B:orderly


点击这里,查看后续答案①

点击这里,查看后续答案②(阿布查查更好用)


u can talk about_. 选项: A:your love for m


猜你喜欢
中国大学mooc慕课答案快速搜索教程
《数控加工工艺与编程(胡开元)(成都理工大学工程技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《高等代数(刘凯)(南京财经大学) 》mooc慕课答案2026年版
《分析化学(南京理工大学泰州科技学院)1463421455 》mooc慕课答案2026年版
《体育赛事管理 》mooc慕课答案2026年版
《运动与脑2021春夏-胡亮(浙江大学) 》mooc慕课答案2026年版
《创业学-赖晓葭(广西师范大学漓江学院) 》mooc慕课答案2026年版
《教育心理学(湖南文理学院)1455284446 》mooc慕课答案2026年版
《微课设计与制作(九江学院)1464954443 》mooc慕课答案2026年版
《C语言程序设计(董明 2021春季学期)(大连理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《陈设艺术设计(浙江万里学院) 》mooc慕课答案2026年版
《地理信息系统原理与方法(战略支援部队信息工程大学地理空间信息学院) 》mooc慕课答案2026年版
《宠物犬鉴赏(东莞市教育局) 》mooc慕课答案2026年版
《机械原理(陕西理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《电子技术实验(西南石油大学)1206208205 》mooc慕课答案2026年版
《软件需求工程(潍坊学院) 》mooc慕课答案2026年版
《土木工程施工(辽宁工程技术大学)1453549475 》mooc慕课答案2026年版
《模拟电子技术基础Ⅰ(四川大学)1206724203 》mooc慕课答案2026年版
《电磁场与电磁波(南京师范大学)1461841441 》mooc慕课答案2026年版
《材料现代分析方法D(太原理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《有机化学实验(盐城师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《C语言程序设计A-张丽虹(江苏海洋大学) 》mooc慕课答案2026年版
《中级综合英语(北京交通大学)1465443561 》mooc慕课答案2026年版
《数字电子技术(国防科技大学-数字电子技术基础)(武昌理工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《功能材料概论(兰州交通大学博文学院) 》mooc慕课答案2026年版
《客户关系管理(三江学院) 》mooc慕课答案2026年版
《传感器与检测技术(东莞市教育局) 》mooc慕课答案2026年版
《汽车理论(金陵科技学院) 》mooc慕课答案2026年版
《人力资源管理(刘向阳)(华南理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《VB语言程序设计(赵雪梅)(盐城工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《日本文化(日语19A)(姚琼)(浙江工商大学) 》mooc慕课答案2026年版
《建筑设备概论(金陵科技学院) 》mooc慕课答案2026年版
《唐诗经典CAP(浙江大学) 》mooc慕课答案2026年版
《经济法学(河南财经政法大学) 》mooc慕课答案2026年版
《Physics孟广伊(沈阳工程学院) 》mooc慕课答案2026年版
《汽车维护与保养(九江职业技术学院)1468207510 》mooc慕课答案2026年版
《运动竞赛学(南阳师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《波谱分析(吉林师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《园林工程(西北农林科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《理论力学(常州工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《晶体材料学(大连民族大学) 》mooc慕课答案2026年版
《不开设-园林工程计量与计价(陇东学院) 》mooc慕课答案2026年版
《环境与可持续发展(云南财经大学) 》mooc慕课答案2026年版
《美术基础(北京联合大学)1452683461 》mooc慕课答案2026年版
《钢桥(福州大学) 》mooc慕课答案2026年版
《成本会计(山东科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《Python程序设计(东北电力大学) 》mooc慕课答案2026年版
《电机与电气控制技术(四川工程职业技术学院)1468739445 》mooc慕课答案2026年版
《复变函数(西安科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《物联网导论(南京邮电大学) 》mooc慕课答案2026年版
《观赏树木学(江西科技师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
账户
更新
搜索
帮助
答案目录